BANCA Transilvania: Dispozitiile Oficiale IMPORTANTE aduse in ATENTIA Clientilor din Romania

BANCA Transilvania le vorbeste in mod oficial romanilor din toata tara despre dispozitiile importante aduse in atentia clientilor din toata Romania.

BANCA Transilvania Dispozitiile Oficiale IMPORTANTE ATENTIA Clientilor Romania

BANCA Transilvania, una dintre institutiile financiare cele mai importante din toata Romania cu milioane de clienti activi in diverse regiuni ale tarii, a decis sa aduca in atentia oamenilor dispozitiile sale speciale pentru siguranta noastra. Conform BANCA Transilvania, vorbim despre dispozitii implementate pentru platformele sale de internet si mobile banking, pentru ca noi sa ne bucuram de siguranta cand facem tranzactii, sau administram banii de la distanta.

BANCA Transilvania explica mai jos ca, dupa ce activam una dintre solutiile de internet si mobile banking ale bancii, putem sa ne securizam datele cu PIN, securitate sau securitate biometrica, astfel incat sa putem avea acces rapid la bani. Mai mult decat atat, BANCA Transilvania spune ca, daca va cere acces la anumite permisiuni din cadrul aplicatiilor sale, o va face doar in ideea ca aplicatiile din telefoanele iPhone si Android sa functioneze corect in dispozitive.

BANCA Transilvania: Dispozitiile Oficiale IMPORTANTE aduse in ATENTIA Clientilor din Romania

BANCA Transilvania spune ca una dintre masurile de securitate importante pentru platforme sale online, este deconectarea automata a conturilor, pentru ca nimeni sa nu aiba acces lad ate, daca noi nu mai folosim sesiunea activa. In ceea ce priveste accesarea datelor pe care le avem in platformele de mobile si internet banking, BANCA Transilvania ne cere sa ne autentificam folosind parolele noastre, astfel ca fie PIN-ul, fie datele biometrice sunt importante.

BANCA Transilvania spune ca in cazul anumitor platforme se poate cere si confirmare SMS, pe langa PIN sau autentificare biometrica, pentru diverse tipuri de actiuni, ceea ce desigur ca este extrem de important pentru protejarea noastra. BANCA Transilvania mai are deasemenea si alte masuri foarte importante, care sunt disponibile pentru protectia noastra si sunt listate in cadrul website-ului sau, astfel incat oricine sa poata sa afle din timp ce are la dispozitie.

BANCA Transilvania a implementat toate aceste dispozitii special pentru ca toti clientii din Romania sa beneficieze de cel mai bun invel de protectie posibil, astfel ca este foarte important sa stim tot ceea ce ne este oferit oficial.