Apple Anunta Noi Schimbari Extrem de Importante pentru iPhone in Europa

Apple Anunta Noi Schimbari Extrem Importante iPhone Europa

Apple anunță schimbări importante în politicile App Store, oferind dezvoltatorilor o flexibilitate sporită în distribuția aplicațiilor în Uniunea Europeană (UE). Prin acceptarea unor modificari privind condițiile alternative pentru aplicațiile din UE, dezvoltatorii au acces la noi opțiuni de distribuție, inclusiv magazine alternative de aplicații și posibilitatea de a direcționa utilizatorii către pagini web externe pentru achiziționarea de bunuri și servicii digitale.

O introducere notabilă este capacitatea dezvoltatorilor de a distribui aplicațiile iOS direct de pe site-urile lor web, o caracteristică disponibilă cu o actualizare de software în această primăvară.

Iata ce decizii a luat Apple:

  • Piețe alternative de aplicații. Piețele pot alege să ofere un catalog de aplicații exclusiv de la dezvoltatorul pieței.
  • Conectare pentru achiziție. Când îi direcționează utilizatorilor să finalizeze o tranzacție pentru bunuri sau servicii digitale pe o pagină web externă, dezvoltatorii pot alege cum să creeze promoții, reduceri și alte oferte. Șabloanele de design furnizate de Apple, care sunt optimizate pentru achiziții cheie și cazuri de utilizare promoționale, sunt acum opționale.
  • Distribuția web, disponibilă cu o actualizare de software mai târziu în această primăvară, va permite dezvoltatorilor autorizați să-și distribuie aplicațiile iOS către utilizatorii din UE direct de pe un site web deținut de dezvoltator. Apple va oferi dezvoltatorilor autorizați acces la API-uri care facilitează distribuirea aplicațiilor lor de pe web, se integrează cu funcționalitatea sistemului, fac copii de rezervă și restaurează aplicațiile utilizatorilor și multe altele.