Anunturile ELECTRICA Oficiale de ULTIM MOMENT puse IMEDIAT in Vedere Clientilor din Romania

Electrica a facut o serie de anunturi oficiale de ultim moment, pe care le pune imediat in vedere clientilor din Romania, iata ce transmite oamenilor.

Anunturile ELECTRICA Oficiale ULTIM MOMENT IMEDIAT Vedere Clientilor Romania

Electrica, actualmente cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania care deserveste zilnic peste 4 milioane de romani cu serviciile de furnizare a energiei electrice si gazelor naturale, a publicat o serie de informatii importante pentru clienti. Vorbim despre informatii de la Electrica din Romania | iDevice.ro cu privire la modul in care ar trebui sa reactionam in momentul in care exista probleme pe termen lung cu distributia de energie electrica.

Electrica spune ca, in situatia in care exista intreruperi de tensiune, probleme de calitate a tensiunii sau alte probleme privind instalatiile de distributie, pe termen lung, este foarte important sa anuntam imediat compania. Electrica pune la dispozitia clientilor din toata tara o serie de numere de telefon care pot fi apelate in situatiile de acest gen, iar asta pentru ca daca se intrerupe brusc furnizarea de energie electrica, e posibil ca problema sa fie una serioasa.

Anunturile ELECTRICA Oficiale de ULTIM MOMENT puse IMEDIAT in Vedere Clientilor din Romania

Electrica spune ca in situatiile de acest gen putem sa sunam la Call Center, la numarul de telefon 929, la care trebuie inclus in prealabil si prefixul judetului din care apelam, astfel incat sa putem intra rapid in contact cu angajatii companiei. Alternativ, Electrica ne pune la dispozitie numerele de telefon Telverde 0800.400.929 (zona Transilvania Nord), 0800.500.929 (zona Transilvania Sud), 0800.500.205 (zona Muntenia Nord), asa ca avem multe optiuni la dispozitie.

Electrica are pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la masurile pe care trebuie sa le punem in aplicare in situatia in care ramanem fara curent electric, iar asta pentru ca in unele situatii e posibil sa nu stie de probleme. Cei de la Electrica stiu foarte bine ca uneori este nevoie de ajutorul clientilor pentru a fi rezolvate problemele din reteaua de distributie, astfel ca ne cere ajutorul in situatiile acestea, pentru a putea rezolva in timp util orice fel de deranjamente.

Electrica are inclusiv un formular special pe website-ul sau, prin care ne ofera optiunea de a raporta incidentele de acest gen, asa ca ramane doar ca noi sa alegem metoda de contact.