Formula 1: Anuntul Oficial de ULTIM MOMENT al Mercedes privind Lewis Hamilton si Cursele

Formula 1 este in centrul unui nou anunt oficial foarte important al Mercedes, cu privire la Lewis Hamilton si viitoarele curse, ce spune Toto Wolff.

Formula 1 Anuntul Oficial ULTIM MOMENT Mercedes Lewis Hamilton Cursele

Formula 1 intra iar in centrul atentiei in momentul de fata, dupa ce un anunt oficial extrem de important vine sa ne aduca in atentie ceea ce se intampla la Mercedes, acolo de unde Lewis Hamilton va pleca in perioada urmatoare, catre Ferrari, iar seful echipei Toto Wolff, a facut o serie de anunturi extrem de interesante cu privire la viitorul echipei.

Formula 1 va continua cu Mercedes avand o echipa diferita fata de cea din momentul de fata, plecarea lui Lewis Hamilton urmand a lasa un gol major pentru echipa, dar Toto Wolff afirma ca exista inlocuitori avuti in vedere acum, iar printre ei se numara inclusiv Kimi Antonelli, un tanar in varsta de 18 ani, un pilot de viitor pentru cei de la Mercedes.

Formula 1 va incepe in sezonul urmatori cu schimbari multe in ceea ce priveste soferii marilor echipe, iar Mercedes ar putea profita de talentul lui Antonelli, pe care Toto Wolff il vede ca fiind capabil sa faca trecerea de la F2 la F1, avand in vedere abilitatile pe care le are si sustinerea pe care a primit-o in ultimii ani de la echipa.

“Cu siguranță este un concurent foarte puternic. Vreau să văd cum se dezvoltă sezonul său de F2, dar vom aștepta și vom vedea ce se întâmplă cu unii dintre ceilalți piloți din F1. Nu mă îndoiesc de viteza, talentul și abilitățile lui brute.

Nu l-am fi susținut de la karting până acum dacă nu credeam că are potențialul să intre în F1 și să facă asta cu Mercedes. Mulți șoferi tineri au demonstrat în trecut că poți face acest pas. Sentimentul meu momentan este că nu vreau să mă grăbesc decizia.”