Formula 1: Deciziile Oficiale de ULTIM MOMENT Luate de Lewis Hamilton pentru Mercedes

Formula 1 are anuntate deciziile oficiale de ultim moment luate de Lewis Hamilton pentru Mercedes, planurile pilotului britanic in acest moment.

Formula 1 Deciziile Oficiale ULTIM MOMENT Luate Lewis Hamilton Mercedes

Formula 1 continua in aceasta perioada, iar Lewis Hamilton este foarte activ implicat in tot ceea ce inseamna pregatirea noilor masini ale Mercedes, asta in conditiile in care va pleca la Ferrari la finalul acestui sezon, insa pana atunci continua sa-si ajute echipa sa obtina victorii pe circuitele din intreaga lume, desi fara prea mult succes pana acum.

Lewis Hamilton participa activ la intalnirile pe care pilotii Mercedes le au cu echipele de ingineri care le pregatesc masinile pentru curse, mergand inclusiv la fabrica unde sunt facute modificarile pentru masini, ceea ce arata cat de mult conteaza pentru pilotul de Formula 1 sa ramana foarte implicat in tot ceea ce face echipa sa acum pentru victorii.

Formula 1 nu a fost foarte “buna” cu Lewis Hamilton, pilotul britanic avand parte de foarte multe deceptii in ultimii ani, nereusind sa mai castige o cursa de o buna perioada de timp, acelasi lucru fiind valabil inclusiv in cazul tFitlurilor de campion, iar situatia pare, deocamdata, foarte departe de a se schimba in bine pentru el, din pacate pentru noi.

“Da, încă sunt implicat. Nimic nu s-a schimbat. Încă avem marile noastre întâlniri la fabrică. Încă îmi place să lucrez cu toată lumea și să am discuții, iar echipa a fost foarte, foarte grozavă. Sunt foarte respectuos și sunt aici încercând să ajut această echipă să progreseze anul acesta și, de asemenea, în anul viitor.

Lucrurile la care lucrez sunt de genul „acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le ai probabil pentru anul viitor”. Poate că nu ar trebui să fac asta, dar vreau ca echipa să exceleze și să reușească, indiferent dacă sunt sau nu aici. sustine Lewis Hamilton.”