Problema Masinilor DACIA Recunoscuta Oficial, Decizia de ULTIM MOMENT a Companiei Romanesti

DACIA are o problema cu masinile fabricate in ultimii ani, compania recunoscand oficial defectele si anuntand o solutie pentru clientii afectati.

problema masini dacia cutie viteze solutie

DACIA este unul dintre cei mai mari producatori auto din lume, compania romaneasca vanzand sute de mii de masini anual in diverse colturi ale globului, insa unele dintre modelele care se afla la vanzare mai au si probleme, potential foarte suparatoare. Una dintre aceste probleme se pare ca afecteaza clientii DACIA care au cumparat modelele Sandero 3 si Jogger, dar cu o cutie manuala, nu cu acea cutie automata pe care compania o ofera.

DACIA a confirmat pentru presa din Franta faptul ca, modelele DACIA Sandero 3 si DACIA Jogger, care au cutie manuala, ar putea avea unele probleme cu schimbarea vitezelor, asa cum s-au plans unii clienti, iar compania a ascultat de plangerile lor. Cred ca DACIA a devenit mai “buna” in a-si asculta clientii si a le rezolva problemele, astfel ca in Franta, clientii care se plang de aceste probleme, pot merge in service-uri pentru a le avea rezolvate gratuit.

Problema Masinilor DACIA Recunoscuta Oficial, Decizia de ULTIM MOMENT a Companiei Romanesti

DACIA a creat o campanie de efectuare de servicii de reparatii, care are numele interne de cod OEB3, ea vizand modelele DACIA Sandero 3 si DACIA Jogger, care au cutie manuala si au fost fabricate inca din prima zi a fiecarei serii, pana in 16 februarie 2024. Vorbim despre masini fabricate in Romania, sau Tunisia, posibil zeci de mii, pentru ca presa din Franta afirma ca 20.000 ar fi fost vandute doar acolo, iar pentru toate DACIA ofera rezolvarea gratuita a problemei cu cutia de viteze.

DACIA nu face o rechemare oficiala, pentru ca problema nu e una de siguranta, dar din cauza ei, cuplul motorului care ajunge catre cutia de viteze ar putea fi prea mare, ceea ce face dificila schimbare manuala a vitezelor, deci e necesara o reconfigurare a unitatii de control a motorului. Cred ca DACIA a luat o decizie foarte buna cand a hotarat sa le ofere gratuit clientilor posibilitatea de a rezolva aceasta problema a Sander 3 si Jogger, iar oricine o poate face fara obligatie.

DACIA recunoaste in mod obisnuit problemele mai importante care afecteaza unele dintre masinile sale si le rezolva gratuit in multe cazuri pentru clientii sai din toata lumea, asa ca daca aveti aceasta problema, puteti sa intrebati despre ea in service-urile din Romania.