iPhone 5 in Romania – iata preturile tuturor operatorilor de telefonie mobila

  Astazi operatorul Cosmote a anuntat intr-un final preturile in baza carora va comercializa terminalul in reteaua proprie incepand din 2 noiembrie ora 0:00, ora si data la care Vodafone va face exact acelasi lucru. Incepand din 2 noiembrie Cosmote va vinde iPhone 5 in toata tara, Orange si Vodafone il vor vinde, cel mai probabil, doar in anumite orase, asa ca ideal ar fi sa intrebati la magazinele din locatia voastra pentru a afla informatii despre disponibilitate, deoarece niciunul dintre cei 2 operatori nu a oferit public informatii de acest gen.

  Stiu ca multi dintre voi au precomandat deja un iPhone 5 de la Orange si Vodafone, insa abonatii Cosmote nu au avut si nu vor avea ocazia sa faca acest lucru, dar vor putea achizitiona terminalul incepand de maine noapte. Mai jos aveti preturile la care pot fi achizitionate terminalele in baza unui abonament nou, preturile pentru prelungirea unui abonament vechi sunt diferite in functie de fiecare abonament in parte, iar deocamdata doar Vodafone vinde iPhone 5 la pret standard.

  Deocamdata Cosmote a anuntat ca va incepe sa vanda iPhone 5 la ora 0:00 in Bucuresti la magazinul sau din Bd. Magheru, Nr. 35, vis-a-vis de statia de metrou Piata Romana, Vodafone facand acelasi lucru la magazinul Vodafone Experience din mall-ul AFI Palace Cotroceni. Din pacate am aflat ca Orange nu va organiza un eveniment de lansare pentru iPhone 5, terminalul nu va fi disponibil pentru achizitie pe 2 noiembrie la ora 0:00, insa magazinele Orange isi vor deschide usile la ora obisnuita si unele dintre ele ar trebui sa il aiba in stoc.

  Mai jos aveti oferta celor 3 operatori, nu o s-o analizez, nu are rost, fiecare alege ce i se potriveste, in functie de buget si preferinte.

[table id=13 /]