Apple Watch – iata ce autonomie a bateriei are viitorul smartwatch Apple

  Apple Watch este cu siguranta unul dintre interesantele produse prezentate aseara de catre Apple, insa in mai bine de jumatate de ora de discutii despre produs, Apple nu a mentionat absolut deloc autonomia bateriei sale. Omisiunea celor de la Apple de a vorbi despre autonomia bateriei Apple Watch are la baza o problema despre care v-am vorbit saptamana trecuta, cand v-am spus ca Apple este nemultumita de actuala baterie a ceasului sau.

Sources tell me that Apple isn’t yet happy with the watch’s battery life, which isn’t going to break any industry standards. “It’s about a day right now,” said one, adding that Apple is working on various modifications ahead of the device’s 2015 launch to improve it. here’s a lot of new technology packed into Apple Watch and we think people will love using it throughout the day. We anticipate that people will charge nightly which is why we designed an innovative charging solution that combines our MagSafe technology and inductive charging.

  Conform unor surse din interiorul Apple, in momentul de fata Apple Watch are o autonomie de doar o zi de utilizare, iar compania nu este multumita de acest lucru, avand in vedere ca ai sai competitori ofera chiar mai mult. Chiar daca Apple Watch se va incarca prin inductie, el va trebui conectat la un conector MagSafe si in urmatoarele minim 5 luni de zile Apple are foarte multe de schimbat la Apple Watch pentru a ii oferi o autonomie mai mare de o zi in conditii normale de utilizare