Apple Watch, Apple Watch Edition si Apple Watch Sport – iata zecile de combinatii pentru modelele gandite de Apple

  Apple Watch, Apple Watch Edition si Apple Watch Sport sunt cele trei modele ale Apple Watch pe care compania Apple le va lansa la inceputul anului viitor la preturi incepand cu 350$. V-am spus deja ca pentru ele compania Apple foloseste nu mai putin de 6 materiale diferite pentru a le construi carcasele, insa adevarata realizare sta in crearea curelelor cu care utilizatorii isi pot accesoriza terminalele in fiecare zi, dupa bunul plac.

  Intr-o pagina dedicata celor trei modele ale Apple Watch compania Apple detaliaza zecile de combinatii care pot fi facute pentru ele de catre utilizatorii interesati, iar in acest articol le aveti prezentate pe toate. In cazul tuturor modelelor Apple Watch carcasa masoara 38 mm cu 42 mm.

Apple Watch – design si combinatii curea + carcasa

 

Apple Watch Sport – design si combinatii curea + carcasa

 

Apple Watch Edition – design si combinatii curea + carcasa

3 COMENTARII

  1. Deci: să înțeleg și eu! Indiferent care l-aș cumpăra ? Difernța dintre “watch” “sport” și “edition” o face doar accesoriile adică “cureaua” ? Știu că sunt făcute din aur oțel inoxidabil și aluminiu dar nu înțeleg ce metal e atribuit fiecărui domeniu de utilizare! P. S. Toate prezintă aceleași funcții și poți descărca aplicații indiferent dacă e sport edition sau watch? Mă poți lămurii zaone? Mulțumesc!

  2. Deci: Să înțeleg și eu! Indiferent care l-aș cumpăra….? diferența e făcută doar de accesoriu adică cureaua și de faptul că sunt din aur oțel inoxidabil și aluminiu? Adică pot descărca toate aplicațiile dedicate pentru watch sau au fiecare în parte anumite aplicații? Pt edition un anumit tip de aplicații pt watch un alt tip de aplicații pt sport un alt tip de aplicații ? Mă poți lămurii și pe mine zaone? Mulțumesc!