iWatch are o mare PROBLEMA pe care Apple nu o poate rezolva inca

iWatch concept modern - iDevice.ro 4

  Dupa cum prea bine stiti deja, iWatch se afla in momentul de fata in stadiul de verificare finala in laboratoarele companiei Apple, aceasta fiind ultima procedura de verificarea inaintea inceperii unei productii de test. In ciuda faptului ca el se apropie de lansarea oficiala, iWatch are totusi o problema majora pe care compania Apple nu o poate rezolva si din cauza careia angajatii Apple au asteptari mici de la viitorul produs care urmeaza sa fie lansat pe piata la inceputul anului viitor.

People who have talked to Apple about the watch said that Apple employees have set low expectations.

  Vorbim desigur despre autonomia bateriei care nu ar fi chiar atat de grozava precum si-ar dori compania Apple, asa ca iWatch ar putea avea exact aceleasi probleme precum restul smartwatch-urilor lansate in ultimele luni pe piata. Stim ca Apple a testat un sistem de incarcare solara in iWatch, insa in final a ales sa foloseasca incarcarea prin inductie, asa ca ramane de vazut cat de bine se va descurca produsul in utilizarea de zi cu zi, Apple urmand probabil a promit o autonomie de o zi.

  iWatch va fi prezentat pe 9 septembrie intr-o transmisiune IN DIRECT si nu uitati ca pe 9 septembrie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.