Jailbreak iOS 8.1 – Pangu 8.0-8.1.x Untether v0.3 update rezolvă probleme cu autonomia bateriei și supraîncălzirea excesivă


Jailbreak iOS 8.1 a fost actualizat în cursul nopții trecute cu versiunea 0.3 a pachetului Pangu 8.0-8.1.x Untether, el având rolul de a rezolva autonomia bateriei și supraîncălzirea excesivă a iDevice-urilor noastre. Pachetul a fost retras la scurt timp după lansare deoarece genera probleme pentru terminalele ce au procesoare de 64 de biti, însă echipa de hackeri Pangu l-a relansat în Cydia, el fiind acum disponibil din nou pentru instalare în terminalele noastre.

Version 0.3 of this package fixes the issue where, on 32-bit devices (iPod 5, iPhone 4S/5, iPad 2/3/4, iPad Mini 1) a specific background process (launchd) would sometimes “spin”, burning CPU and battery, or even heating up.

  Jailbreak iOS 8.1 genera probleme cu procesul launchd care funcționa în mod constant în background-ul iOS si genera load pe procesoare, consumând energia bateriei și supraîncălzind componentele interne. Instalând acest update veți rezolva aceste probleme dupa o repornire a terminalelor și pe parcursul următoarelor zile echipa de hackeri Pangu probabil va rezolva și alte probleme care împiedică buna utilizare a iDevice-urilor noastre.