iOS 8.1.3 – probleme dupa instalare!

iOS 8.1.3 probleme instalare

  iOS 8.1.3 este disponibil din cursul noptii trecute pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, compania Apple avand grija sa testeze temeinic aceasta actualizare pentru sistemul sau de operare in ideea de a nu o lansa cu probleme. Apple a rezolvat o mare parte dintre bugurile raportate de catre posesorii de iDevice-uri din septembrie si pana acum, astfel ca teoretic actualizarea ar trebui sa va ofere din nou unele functii pierdute ale sistemului de operare. In baza primelor detalii oferite de catre utilizatori, iOS 8.1.3 merita instalat fara dubii, insa eu v-am spus ca este bine sa mai asteptati cateva zile inainte de a face updat-eul si mentin aceasta afirmatie.

iOS 8.1.3 – probleme dupa instalare!

  Separat de ea, as vrea totusi sa aflu ce probleme ati mai intalnit voi in utilizarea terminalelor la aproape o zi dupa lansarea oficiala a iOS 8.1.3. Am instalat actualizarea pe un terminal iPhone 5 si am sesizat ca dispozitivul funcitoneaza ceva mai bine decat cu iOS 8.1.2, autonomia bateriei nefiind in vreun fel afectata de actualizare. In aceeasi idee, se pare ca nu vom mai avea parte de incalzire excesiva in timpul jocurilor sau a navigarii indelungi pe internet, dar asta nu inseamna ca terminalele nu vor mai emana caldura deoarece folosirea chip-urilor o genereaza si nu aveti cum sa o evitati.

  Acestea fiind spuse, sunt curios ce probleme ati intampinat voi dupa instalarea iOS 8.1.3 in iPhone, iPad sau iPod Touch si in ce fel v-au afectat experienta de utilizare a terminalelor.