Samsung Galaxy S6 – marele pariu al Samsung

https://www.youtube.com/watch?v=raAoYFrIm0I

  Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au fost prezentate duminica de catre compania Samsung intr-unul dintre cele mai mediatizate evenimente ale ultimilor ani de catre compania coreeana. Toti operatorii de telefonie mobila din Romania, multe magazine online din tara si probabil din strainatate, au directionat lumea spre stream-ul live al evenimentului Samsung din cadrul Mobile World Congress 2015, sute de mii de oameni urmarindu-l online. Samsung a incercat sa atraga interesul unui numar enorm de oameni vis-a-vis de noile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge si cred ca a reusit tot ce si-a propus.

  Prezentarea Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge a tinut prima “pagina” a multor website-uri si a facut uitat noul HTC ONE M9, cei de la Samsung avand parte de toata atentia lumii intregi si adevarul este ca aveau foarte mare nevoie de ea. Samsung a avut in 2014 foarte prost, cu vanzari si profit intr-o scadere abrupta, cu fani care au uitat de terminalele sale si au trecut la Apple sau au ales producatorii chinezi cu produse foarte ieftine. Samsung avea nevoie de doua produse care sa fie radical diferite de ceea ce a facut in trecut, de doua produse care sa atraga atentia lumii intregi, iar Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge indeplinesc pe deplin acest cerinte.

  Pentru compania Samsung, Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge reprezinta un mare pariu, un pariu pentru mentinerea un top, un pariu pentru a putea concura la fel de puternic cu Apple, un pariu pe care eu il consider castigat. Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor stavili “pierderile” Samsung pe toate “fronturile”, ba chiar o vor ajuta sa isi creasca substantial vanzarile si o vor mentine in top in toamna. In 2015 Apple nu va schimba design-ul iPhone 6S si iPhone 6S Plus, ci va aduce doar functii noi, iar Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor avea o viata lunga pe piata.

  Privin la modul in care au evoluat terminalele Samsung Galaxy S in ultimii ani, putem trage usor concluzia ca in 2015 coreenii au implementat cea mai mare schimbarii din ultimii 3 ani si acest lucru a fost sesizat de foarte multe persoane. Renuntarea la microSD si folosirea unei carcase ce nu poate fi detasata este o schimbare radicala pentru Samsung, insa ii ofera posibilitatea de a creste performantele terminalelor sale fara compromisuri. 2015 este anul in care Samsung a ridicat stacheta pentru compania Apple, ia raspunsul va veni abia in 2016, cand iPhone 7 va aduce un design nou si functii radical mai bune.

  Voi ce parere aveti ?