Iata cat de tare se zgarie carcasa Apple Watch

Apple Watch zgariat - iDevice.ro

Saptamana trecuta v-am spus ca Apple Watch are o mica problema, mai exact as sa carcasa se zgarie destul de tare in timpul utilizarii obisnuite, o multitudine de utilizatori reclamand acest lucru in diverse website-uri de pe internet. In imaginile de mai sus vedeti carcasa zgariata a Apple Watch, mai exact cat de tare se poate zgaria ea in timpul utilizarii constante a ceasului sau a plasarii in preajma unei diversitati de obiecte.

Imaginile sunt preluate de la cei de la iFixIt, ale caror ghiduri inlocuire a componentelor Apple Watch vi le-am prezentat aseara, si in cazul lor vorbim cel mai probabil despre zgarieturi obisnuite ale utilizarii ceasului. Cei de la iFixIt sunt recunoscuti pentru maiestria desfacerii produselor Apple cu ustensile menile a nu le afecta in vreun fel carcasele sau componentele, asa ca exista sanse mici ca acele zgarieturi sa fie de la ele.

Chiar daca acest lucru nu ar fi adevarat, acele zgarieturi pot aparea in utilizarea de zi cu zi a ceasurilor, dupa cum v-am spus si saptamana trecuta, iar in baza lor va puteti face o idee in legatura cu ceea ce veti vedea in ceas dupa zile sau saptamani de folosire. Apple utilizeaza in ceasurile sale aluminiu din seria 7000 si otel inoxidabil, ambele putand fi zgariate de obiecte mai dure, insa in toate cazurile zgarieturile pot fi indepartate.

Apple Watch zgariat 2 - iDevice.ro

Simplul polish al materialului carcasei indeparteaza zgarieturile, iar daca sunteti o persoana careia ii place sa isi tina ceasul cat se poate de curat si frumos, atunci exista sansa ca stergerea saptamana a Apple Watch sa fie un hobby al vostru. In cazul in care veti dori totusi sa protejati inclusiv carcasa de zgarieturi, atunci probabil utilizarea unor folii de protectie pentru Apple Watch va fi cea mai buna solutie.

Apple Watch zgariat 1 - iDevice.ro

Apple Watch zgariat 3 - iDevice.ro