Lansarea iOS 8.4 – iata la ce ora va avea loc

iOS 8.4Lansarea iOS 8.4 este programata de catre compania Apple pentru data de 30 iunie pentru toti posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, Apple Music urmand a fi lansat in peste 100 de tari de pe glob in aceeasi zi.

Astazi am aflat la ce ora va incepe emisia Beats 1 Radio, directorul senior al Apple Music dezvaluind si ora la care lansarea iOS 8.4 ar urma sa aiba pentru utilizatorii din lumea intreaga, actualizarea pentru sistemul de operare trebuind oferita inainte de lansarea Apple Music.

UPDATE: Apple a confirmat lansarea iOS 8.4 pe 30 iunie la ora 18:00 in Romania.

Conform directorului Apple, Apple Music va fi lansat la ora 08:00 in Cupertino, unde are Apple sediul, iar lansarea iOS 8.4 ar urma sa aiba loc la exact aceeasi oara, sau poate chiar cu cateva minute mai devreme pentru a le permite utilizatorilor sa instaleze actualizarea in prealabil.

In baza informatiilor oferite de catre directorul Apple, lansarea iOS 8.4 va avea loc in Romania la ora 18:00, sau poate chiar cu cateva minute mai devreme pentru a ne oferi Apple Music si Beats 1 Radio in acelasi timp cu restul globului si e putin probabil sa existe vreun decalaj.

Desigur ca informatia privind lansarea iOS 8.4 la ora 18:00 in Romania nu este 100% sigura avand in vedere ca in general compania Apple lanseaza actualizarile la ora 20:00, insa pentru ca vorbim despre o ocazie speciala, e posibil ca planurile sa fie schimbare pentru 30 iunie.

Lansarea iOS 8.4 va oferi tuturor utilizatorilor de pe glob posibilitatea de a accesa noua aplicatie Muzica a sistemului de operare, in ea fiind integrat serviciul Apple Music, el putand fi incercat gratuit de catre oricine timp de 3 luni de zile, dupa care el va fi disponibil doar in baza unui abonament lunar.

Stiu ca foarte multi dintre voi asteapta cu mare interes lansarea iOS 8.4 pentru noi si in aceasta idee sper ca informatiile din acest articol sa va fie de folos, insa sunt sigur ca vom afla detalii mai exacte in perioada urmatoare.