Microsoft Word Flow vine pe iOS cu un mod inedit de a scrie

Tastatura Microsoft Word Flow va fi lansata pe platforma iOS si v-am vorbit deja despre acest lucru acum cateva saptamani, insa astazi aflam ca Microsoft are in plan sa implementeze un mod de scriere inedit pentru posesorii de iDevice-uri din lumea intreaga.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca Microsoft urmeaza sa ne ofere un mod de scriere cu o singura mana prin tastatura Word Flow care va fi disponibila pe platforma iOS, acest sistem afisand tastatura intr-o parte a ecranului pentru a fi folosita cu o singura mana.

Desi majoritatea tastaturii Word Flow pentru iOS este practic aproape identica in functionalitate cu versiunea disponibila pentru Windows Phone, acest nou modul este oferit doar pe platforma celor de la Apple pentru a usura procesul de scriere.

Modulul de scriere cu o singura mana oferit in iOS are fata de Windows Phone beneficiul de a permite afisarea tastaturii in partea stanga sau drepta a ecranului, astfel ca utilizatorul beneficiaza de un mod mult mai usor de a scrie, indiferent ce mana foloseste.

Word Flow iOS

Cei de la Microsoft testeaza o versiune beta a aplicatiei World Flow cu utilizatori din lumea intreaga si vor oferi tastatura prin intermediul App Store in cursul acestui an, doar ca deocamdata nimeni nu stie exact cand se va intampla acest lucru.