O schita iPhone 7 dezvaluie noi detalii pentru viitorul smartphone Apple

O noua schita a iPhone 7 a aparut in cursul acestei zile pe internet si ea pare sa confirme unele informatii pe care diverse zvonuri ni le-au relatat de-a lungul timpului, mai exact cele privind latimea, inaltimea si grosimea dispozitivului celor de la Apple.

In baza acestei schite aflam ca iPhone 7 are 138.3 mm inaltime, 67.12mm latime si o grosime de aproximatib 7.1mm, specificatiile fiind identice cu cele ale terminalului iPhone 6S vandut de catre compania Apple inca din toamna anului trecut.

Aceasta schita iPhone 7 ne arata totusi ca vom avea parte de o camera mai mare pentru noul dispozitiv, lucru care l-au afirmat si diverse alte zvonuri, deci exista sanse ca doar iPhone 7 Plus sa aiba acea camera dubla despre care tot auzim de cateva luni incoace.

Practic, aceasta schita confirm faptul ca iPhone 7 arata ca iPhone 6S, iar daca inca nu erati convinsi de acest lucru, ei bine poate ca toate dovezile noi va vor lamuri in legatura cu aspectul noului smartphone al celor din Cupertino, multi fiind dezamagiti de lipsa schimbarii.

schita iPhone 7

Din pacate schita iPhone 7 nu ne ofera detalii cu privire la implementarea sau neimplementarea unui port audio de 3.5mm, asa ca din acest punct de vedere ramane doar sa asteptam aparitia primelor imagini detaliate cu carcasa iPhone 7.

Avand in vedere ca mai toate zvonurile spun ca iPhone 7 va arata ca iPhone 6S si ca va avea o camera mai mare, plus probabil una dubla in iPhone 7 Plus, este destul de clar ca Apple nu pregateste ceva diferit pentru noi in cursul acestui an.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre detaliile oferite astazi de catre aceasta schita iPhone 7 ?