De ce este bine sa faci downgrade la iOS 9.3.2 daca vrei jailbreak

Saptamana trecuta Pangu Team a anuntat lansarea iOS 9.3.2 jailbreak in cursul acestei saptamani, anuntul fiind facut in cadrul unei conferinte de securitate informatica numita MOSEC 2016, acolo fiind demonstrat si un iOS 10 jailbreak, care va fi cu siguranta disponibil in toamna pentru noi.

Informatia privind lansarea iOS 9.3.2 jailbreak nu poate fi contestata de catre vreo persoana deoarece vine direct de la sursa, adica echipa care dezvolta solutia de jailbreak, asa ca acum se mai pune doar problema aparitiei sale si a pregatirii pe care trebuie sa o faceti in momentul de fata.

Daca ai iOS 10 sau iOS 9.3.3 beta

Daca ai iOS 10 sau iOS 9.3.3 beta, atunci ar fi recomandat sa faci downgrade la iOS 9.3.2 pentru a putea beneficia de noua solutie de jailbreak, insa trebuie sa stii ca daca ai facut un backup in noua versiune a sistemului de operare, s-ar putea sa ai probleme in a o repune in iOS 9.3.2.

In momentul de fata oricine poate instala iOS 9.3.2, chiar daca are o versiune superioara a sistemului de operare pentru iDevice-uri, iar asta deoarece Apple permite instalarea sa fara restrictii, aceasta fiind versiunea oficiala distribuita prin intermedul iTunes, as ca nimeni nu va va opri sa va bucurati de ea.

Daca Ai iOS 9.3.1 sau mai mic

Daca inca nu ai instalat iOS 9.3.2, asteptand pe o versiune anterioara a sistemului de operare pentru ca un software de jailbreak sa fie lansat pentru tine, ei bine recomandarea mea este sa nu tre grabesti deocamdata sai faci un upgrade la versiunea superioara pentru ca n-ai nimic de castigat.

In momentul in care pleci de la acea versiune anterioara si instalezi iOS 9.3.2, nu vei mai putea reveni la versiunea anterioara, iar teoretic solutia de jailbreak pregatita de catre Pangu Team ar trebui sa ofere suport si pentru versiunile mai mici ale iOS, deci inclusiv iOS 9.3.x sau iOS 9.2.x.

Avand in vedere ca lansarea iOS 9.3.2 jailbreak se apropie, va recomand sa stati aproape de iDevice.ro, mai ales ca am actualizat aplicatia prin care va oferim toate informatiile, iar in momentul in care software-ul va fi lansat, va voi anunta.