iOS 10 iti spune cine te suna pe iPhone

iOS 10 are o noua functie in baza careia numele apelantului va fi rostit de catre iPhone in momentul in care esti sunat.

In iOS 10 compania Apple a implementat o noua functie foarte utila pentru utilizatorii iPhone din lumea intreaga, ea avand rolul de a rosti numele contactului care ne suna. Aceasta functie este legata strict de aplicatia Phone, in meniul de setari pentru ea fiind implementata o functie care ne permite sa controlam cum functioneaza ea.

Mai exact, in meniul Setting > Phone, Configurari > Phone, compania Apple are o functie numita Anuntare apeluri, Announce Calls, ea anuntand numele contactelor care ne suna. Mai exact, atunci cand primim un apel telefonuc, iOS 10 va rosti prin difuzorul iPhone numele persoanei care ne apeleaza, deci vom sti asta fara sa ne uitam la ecran.

Functia iOS 10 care permite anuntarea apelurilor are 4 modalitati de functionare, cei de la Apple permitandu-ne sa o dezactivam complet, sa auzim numele apelantului doar cand avem casti conectate la iPhone, sa-l auzim doar cand suntem in masina sau avem casti conectate la iPhone, sau sa auzim numele apelantului oricand suntem sunati.

Aceasta functie poate fi extrem de utila atunci cand conduceti si nu puteti sa va uitati la telefon pentru a vedea cine va suna, sau cand calatoriti si doriti nu va puteti uita la telefon. Indiferent de situatie, functia pentru anuntarea apelurilor telefonice este una extrem de benefica pentru multa lume si acum stiti cum sa va folositi de ea.

ios 10 anunta apelantul