Cozile pentru iPhone 7 incep sa apara in fata Apple Store

Zilele trecute v-am spus ca prima coada iPhone 7 s-a format in fata Apple Store New York, peste 15 persoane fiind atunci asezate in fata magazinului celor de la Apple. Majoritatea dintre ei s-au adunat acolo pentru a isi vinde locul la coada celor dornici sa cumpere noul produs chiar in dimineata zilei de maine, cand se va lansa oficial in 29 de tari.

Separat de magazinul din New York, se pare ca inclusiv in San Francisco au inceput sa se adune oamenii la coada asteptand lansarea iPhone 7, cu o zi inainte. Deocamdata nu am vazut ceea ce se intampla in Asia pentru lansarea iPhone 7, dar cozile se formeaza mai tarziu decat in alti ani, asa cum era de asteptat, pentru ca situatia a fost similara anul trecut.

Faptul ca terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus pot fi precomandate online si livrate acasa, cu stocuri foarte mari, a schimbat cu mult situatia cozilor din ziua lansarii. Chiar daca se aduna oricum foarte multi oameni pentru a cumpara iPhone 7 si iPhone 7 Plus, cozile sunt mai mici decat in anii trecuti, cand stocurile online au fost mai mici.

Cozile pentru lansarea iPhone 7 se formeaza in fata Apple Store

iphone 7 coada apple store new york

Mai mult decat atat, avand in vedere ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi lansate in 29 de tari maine si alte cateva zeci vinerea viitoare, bisnita nu-si mai are rostul. In aceasta idee, nu mai exista bisnitari care sa plateasca oameni ai strazii, sau sa aduca asiatici pentru a sta la cozi in fata magazinelor si a cumpara noile terminale ale companiei Apple.

In aceasta noapte se vor forma cozi lungi in fata Apple Store-urilor din multe dintre cele 29 de tari de pe planeta, iar asta pentru ca sunt multe persoane care vor sa aiba iPhone 7 si iPhone 7 Plus chiar de maine dimineata. In ciuda faptului ca lucrurile par linistite acum, la noapte ele se vor anima si oamenii vor astepta linistiti in fata magazinelor.

iphone 7 coada apple store san francisco