Huawei Honor Magic are o functie pe care o vreau in iPhone

Huawei Honor Magic poate sa isi recunoasca proprietarul pentru a afisa notificarile din ecranul de blocare cand este luat in mana.

Huawei Honor Magic este un nou smartphone anuntat pentru lansare in China, el fiind produs de catre cei de la Huawei in baza sistemului de operare Android. Cu un design nu chiar atat de impresionant, Honor Magic are totusi o functie extrem de interesanta pe care as dori sa o vad implementata de catre compania Apple in terminalele sale iPhone in viitor.

Mai exact, Huawei Honor Magic are implementat un sistem numit WiseScreen care incearca sa identifice persoana care ia in mana smartphone-ul, daca este plasat undeva. Ea functioneaza cu o alta functie numita FaceCode Intelligent Recognition, iar asa Huawei Honor Magic isi da seama daca este ridicat de catre proprietaru sau, ori de alta persoana.

Primul sistem functioneaza in baza unui senzor implementat in carcasa Huawei Honor Magic, dar si a unui senzor cu infrarosu implementat in camera frontala. In combinatie cu cel de-al doilea sistem software, Huawei Honor Magic isi da seama daca este ridicat de proprietar si afiseaza mesajele din ecranul de blocare, sau nu le afiseaza daca este ridicat de o persoane necunocsuta.

Huawei Honor Magic are o functie pe care o vreau in iPhone

Aceasta functionalitate exista deja in Android, insa Huawei Honor Magic vine si cu un software separat numit Magic Live, acesta functionand pe baza de inteligenta artificiala. Mai mult decat atat, Huawei Honor Magic ar fi atat de inteligent incat si-ar da seama daca proprietarul conduce in momentul ridicarii terminalului si ar intra automat intr-un modul special gandit pentru condus.

Toata aceasta tehnologie descrisa pentru Huawei Honor Magic este extrem de interesanta si tare as vrea sa vad ceva similar gandit de catre cei de la Apple pentru iPhone. Ganditi-va ca nimeni nu v-ar putea vedea informatiile din ecranul de blocare daca ati avea un asemenea sistem si cred ca extrem de multa lume si-ar dori o tehnologie de acest gen in iPhone.

Desigur ca ramane sa vedem cat de bine a implementat compania Huawei totul in Huawei Honor Magic, asa ca sunt foarte curios sa vad cum functioneaza.

Voi ce parere aveti despre sistem si v-ati dori asa ceva in iPhone ?

huawei-honor-magic