Huawei P10 – primele poze facute cu noua camera

Huawei P10 a fost prezentat oficial in cursul zilei de ieri de catre compania Huawei si forte multi dintre cei prezenti la eveniment au avut ocazia de a testa noul smartphone. Unii dintre ei au plecat acasa cu un Huawei P10, asa ca acum avem ocazia de a vedea ce fel de poze inregistreaza noul smartphone cu a sa camera duala facuta de catre Leica.

Mai jos aveti cateva dintre pozele facute folosind noua camera Huawei P10, aceasta fiind formata dintr-un senzor de 12 megapixeli si unul monocrom de 20 de megapixeli. Teoretic, Huawei P10 ar trebui sa faca poze si clipuri video foarte bune, insa aceste imagini nu dovedesc acest lucru, desi ieri cei de la Huawei se scuzau ca ecranele de la MWC 2017 nu arata calitatea imaginilor.

Am testat anul trecut Huawei P9 si n-am fost nici pe departe impresionat de camera sa, iar ceea ce vad la Huawei P10 nu pare sa impresioneze din vreun punct de vedere. Cei de la Huawei au promovat intens camera Huawei P9, iar acum fac acelasi lucru cu noua camera din Huawei P10, dar cred ca nu prea au cu ce sa se laude din acest punct de vedere.

Huawei P10 – primele poze facute cu noua camera

Desigur ca aici vorbim doar despre un prim set de poze care ne arata cat de bine inregistreaza Huawei P10 continut multimedia, iar altele ar putea prezenta o alta situatie. As vrea sa cred ca Huawei P10 este un smartphone cu o camera excelenta, dar nu cred ca acest lucru se va dovedi a fi adevarat, desi poate oricand sa mi se dovedeasca exact contrariul.

Voi ce parere aveti despre aceste poze facute folosind camera Huawei P10 ?

huawei-P10-imagini-camera

huawei-P10-imagini-camera-1

huawei-P10-imagini-camera-11

huawei-P10-imagini-camera-2

huawei-P10-imagini-camera-3

huawei-P10-imagini-camera-4

huawei-P10-imagini-camera-5

huawei-P10-imagini-camera-6

huawei-P10-imagini-camera-7

huawei-P10-imagini-camera-8