iPhone 8 va avea vanzari colosale, conform analistilor

iPhone 8 va avea vanzari extrem de mari, conform analistilor americani, care prezic un “super-ciclu” de achizitii pentru noul smartphone Apple. In ultima luna o multitudine de analisti financiari din SUA au trimis note investitorilor in care le spun ca iPhone 8 va avea un succes exponential si ca preturile actiunilor Apple vor creste fara intrerupere.

Conform acestor analisti, pretul actiunilor Apple ar putea creste pana la valoarea de 185 de dolari pana la sfarsitul anului si totul multumita lansarii unui iPhone 8 care va uimi prin tot ceea ce va oferi. Cei de la Citi Financial au stabilit in cursul zilei de ieri un pret de 160 de dolari pentru actiunile Apple in urmatoarele luni, totul in baza zvonurilor privind iPhone 8.

Valoarea actiunilor Apple a atins deja 139 de dolari in cursul saptamanii trecute, deci nu este foarte departe de estimarile unor analisti si asta desi iPhone 8 este doar un zvon. Separat de iPhone 8, inclusiv aparitia iPhone 7S urmeaza sa creasca substantial vanzarile de produse ale companiei americane, asa ca analistii sunt extrem de optimisti privind viitorul Apple.

iPhone 8 va avea vanzari colosale, conform analistilor

Asteptarile privind vanzarile iPhone 8 sunt atat de mari incat analistii se asteapta ca multi sa ignore iPhone 7S din cauza lipsei multor functii noi. Desi iPhone 8 va fi produs in cantitati mult mai mici decat iPhone 7S, analistii se asteapta ca foarte multe persoane sa astepte livrarea modelului mai scump in locul celui ieftin si fara la fel de multe schimbari.

Optimismul analistilor privind vanzarile spectaculoase ale iPhone 8 au la baza si faptul ca el va aduce prima schimbare majora pentru seria iPhone din ultimii ani. iPhone 8 va avea un ecran care acopera aproape intregul panou frontal, dar si o carcasa din sticla, totul fiind complet diferit fata de ceea ce pregatea Apple pana in prezent.

“For the 2017 iPhone refresh, we expect some cannibalization by the premium model. While we expect like-for-like units to be 23 million lower, we model 34 million of unit volume from the new model. On balance, we estimate 11 million of incremental volume, the best launch since iPhone 6, though still less impactful. We believe this reflects conservatism in our estimates.”

Acestea fiind spuse, desi acum vorbim doar despre zvonuri, iPhone 8 este extrem de important pentru compania Apple.

iphone 8 analisti vanzari