iPhone X – Preturile Cele mai Mari Anuntate

iPhone X are preturile anuntate inca din cursul noptii trecute de catre compania Apple, cateva zeci de tari urmand a avea telefonul disponibil pentru precomanda din 15 septembrie. Printre aceste cateva zeci de tari se afla si cateva in care preturile iPhone X sunt cu adevarat ridicole in comparatie cu ceea ce cere Apple in SUA pentru telefon, iar analistii americani au facut un top al preturilor cele mai mari.

iPhone X are preturi care ajung pana la 1700 de dolari, sau 1430 de euro in Turcia, cel mai probabil chiar mai mari decat cele care urmeaza sa fie percpeute in Romania. Vorbim aici despre un pret pentru versiunea de 256 GB a iPhone X, aceasta fiind cea mai scumpa dintre ele, in Apple Store Europa ea costand 1300 de dolari, deci exista o diferenta de aproape 10% in plus pentru pretul din Turcia.

iPhone X – preturile cele mai mari anuntate pe glob

iPhone X are preturi foarte mari si in Italia, unde costa 1620 de dolari, sau 1362 de euro, pana si Rusia avand telefonul disponibil la un pret mai mic decat in Italia. Taxele aplicate de catre italieni, si alte tari europene, au crescut foarte mult preturile iPhone X pe continent, insa in Marea Britanie sau Elvetia exista in continuare preturi mult mai bune decat in oricare dintre celelalte membre UE.

iPhone X nu are cel mai mic pret de vanzare in SUA, Hong Kong avand preturi chiar mai bune, dar asta multumita taxelor mai mici aplicate pentru produsele vandute acolo. Desigur ca este greu sa cumperi iPhone X din Hong Kong, as ca toti cei care locuiesc aproape ar putea avea parte de un deal foarte bun, dar restul fanilor Apple vor trebui sas e multumeasca cu preturile mari stabilite de Apple.

iPhone X preturile mari