iOS 11 – Probleme dupa Instalare pe iPhone si iPad

iOS 11 are probleme dupa instalarea pe iPhone si iPad, ele fiind suparatoare pentru multi utilizatori care au instalat actualizarea in dispozitivele lor.

iOS 11 are probleme dupa instalarea pe iPhone si iPad, iar internetul este plin de oameni care raporteaza diverse buguri sau probleme serioase pe care sistemul de operare le are. iOS 11 a fost testat de catre Apple timp de 3 luni de zile, in peste 10 versiuni beta, un nou record pentru americani, insa cu toate acestea, n-au fost eliminate toate bugurile care exista in sistemul de operare pentru iDevice-uri.

iOS 11 a fost lansat aseara de catre Apple intr-o zi despre care presedintele Tim Cook spune ca ar trebui sa fie una de tinut minte, el facand aici referire la noutatile aduse de sistemul de operare. Realitatea este ca iOS 11 aduce si foarte multe probleme pentru utilizatorii iPhone si iPad, insa desigur ca presedintele companiei Apple nu va recunoaste asta in vreun interviu pentru ca nu poate sa o faca.

iOS 11 nu prea are probleme mari de performanta pe iPhone si iPad, dupa cum v-am aratat deja intr-un articol anterior, insa din pacate are alte probleme suparatoare. Vorbim aici despre numeroase probleme de interfata care genereaza suprapunerea elementelor, functii care nu pot fi dezactivate, sau activate, blocaje aleatorii in aplicatii native sau terte, inchideri subite ale aplicatiilor si multe, multe alte probleme similare.

iOS 11 – probleme dupa instalare pe iPhone si iPad

iOS 11 i-a surprins ne placut si pe unii dintre utilizatorii care n-au putut instala actualizarea din cauza unei erori aparute in aplicatia de setari, insa poate ca e mai bine asa pentru ei. Majoritatea problemelor care au fost descoperite in iOS 11 au legatura cu interfata aplicatiilor, sau a sistemului de operare in general, plus modul in care se roteste ecranul in aplicatii, sau in ecranul principal.

iOS 11 are probleme si cu aplicatia Camera, care nu prea tine minte setarile, sau refuza sa afiseze unele optiuni astfel incat sa poata fi accesate, daca se deschide camera din LockScreen. Desigur ca exista si probleme cu afisarea notificarilor, deschiderea aplicatiilor, iar Touch ID a devenit dintr-odata mai nepriceput in a recunoaste amprentele si a face deblocarea, aceasta devenind oricum mult mai greoaie.

iOS 11 nu este perfect, dar nici nu pare 100% pregatit pentru a fi oferit in versiune finala, iar asta este vina companiei Apple, pentru ca ea l-a testat in 10 versiuni beta. Avand in vedere felul in care arata iOS 11 in momentul de fata, cred ca va trece mult timp pana cand sistemul de operare va avea problemele rezolvate macar partial, asa ca asteptati-va ca actualizarile sa vina des si in numar mare.

Voi ce probleme ati avut dupa instalarea iOS 11 ?

iOS 11 Probleme Instalare iPhone iPad

71 COMENTARII

  1. Cel mai enervant mi se pare ca in momentul in care vreau sa dezactivez wi-fi din control center doar mă deconectează de la rețea nu oprește wireless-ul. In rest e Ok.

  2. Ruleaza foarte bine pe Iphone 6S Plus 64GB, totul este perfect, nu se blocheaza, jocurile cat si filmele se vad foarte bine si ruleaza foarte bine.In sfarsit avem ceva diferit fata de versiunile anterioare de la Ios.

  3. Faptul ca sunt glitch-uri in anumite aplicatii, nu ma mira… astept sa fie actualizate pt iOS 11. Singura problema majora intampinata a fost pierderea tuturor apelurilor din Recents !!! Am instalat GM dupa keynote iar ieri am pierdut toate Recent Call-urile dupa un simplu restart. Like… WTF ?!?!

  4. E cam naspa…wifi ramane activ desi il inchizi din c center..notificarile se vad ciudat..au scos si chestia aia sa inchizi apps apasand mai tare pe marginea ecranului..si altele..nu mi place

  5. Asta cu wi fi ul e tare enervanta dar am inteles ca nu e un bug ca asa s-a gandit apple ca e mai bine pentru cei care au airpods si care folosesc airdrop care oricum sunt in proportie f mica. Este inervant, pacat ca nu se poate dezactiva sau nu stiu eu, treaba e ca si mananca mai multa baterie cu wi fi ul activat

  6. Din câte am înțeles așa a făcut Apple ca sa te deconecteze de la wifi când apeși butonul in control center, ci sa NiL oprească complet

  7. Instalat pe iphone 7 plus 128 merge foarte bine , si problema cu wi-fi care se activeaza dupa o anumita perioada de la dezactivare din control center , am rezolvat-o cu un simplu Restart ( nu shut down ) .

  8. Pe 7plus merge destul de ok.
    Probleme întâlnite: lag la folosirea Touch ID-ului, ceea ce pe mine mă enerveazâ rău, iar setarea auto-luminozitate lipsea ? O aveam activata de pe iOS 10, iar in 11 nu puteam s-o mai dezactivez pentru că efectiv nu mai era pe nicăieri ?. Am revenit la 10.3.3 și rămân cu el până când 11-le va merge cel puțin la fel de bine ca aceste.

  9. De cand am instalat ios 11 GM viata bateriei mele s-a redus la jumatate. Daca inainte pe ios 10.3.3 aveam lumina la maxim ma tinea destul de mult bateria, acum insa pe ios 11 ca sa ma tina la fel de mult bateria trebuie sa tin luminozitatea la jumatate fata de cum o tineam pe ios 10.3.3 la maxim. Deci sunt total dezamagit de viata bateriei in ios 11. As putea sa fac un film demonstrativ in ios 11 cu luminozitatea la maxim, 4G si serviciile de localizare activate si veti vedea ca imo scade cate 1% din baterie odata la 20-30 de secunde fara sa fac nimic pe el, doar sa fie ecranul deblocat.

  10. salut am si eu o problema ..lam instalt si incerc sa ma logez la App Store.. treaba e ca imi zice autentificare imposibila , pe Pc merge contu … am schimbat si parola si tot , ce pot face ??? nu pot trece mai departe

  11. pai din moment ce auto-brightness devine din ce in ce mai useless, si este ceva auto , cred ca in 10 ani nici nu vom mai avea functia

  12. Păi, cam asta e faza, un telefon dus la capacitățile lui maxime (4G, luminozitate maxima, folosit la foc automat), se descarca foarte repede… indiferent de telefon. Totul tine doar de persoana care-l folosese. Eu de exemplu, folosesc 4G-ul non-stop, cand sunt plecat de acasa (unde am wi-fi), luminozitatea o pun pe auto cand ies din casa, in rest, o tin destul de low (sa zicem aprox 25%, cam in dreptul iconului de la wifi din centrul de control).. de jucat, foarte rar, in rest: vorbit, whatsapp, imessage, instagram, messenger, facebook, browser, youtube, camera (sper ca nu mi-a scapat nimic) le folosesc non-stop. Scot intre 8-10 ore de utilizare pe iOS 10.3.3. Eu sunt multumit. Plec dimineata la munca si pana seara am baterie. E tot ce caut la un telefon. Dupa un iPhone 6, am facut prostia de a lua un S7 edge si la 2-3 dupa amiaza il bagam in priza :)))

  13. Probleme cu bateria, aveam deobicei cu 10.3.3 in jur de 7-8 ore de utilizare care acum s au redus la 4… dezamagitor
    Plus de asta e foarte mult lag mai ales la touch id pe iconite…

  14. Pe 6S pe 11 a disparut activarea prin 3D touch din partea stanga a ecranului unde se putea naviga printre aplicatiile din fundal. Stie cineva de unde se reactiveaza? Acum doar din dublu-click se poate activa.

  15. Eu nu reusesc sa fac downgrade la ios10.3.3. Dupa ce se instaleaza,la ultima etapa cand trebuie sa se aprinda tel, imi ramane fundalul alb cu marul in jumatate si nu isi mai revine.
    Ma pote ajuta cineva? Vreau sa revin la 10.3.3.

  16. Nu merge sa descarc din appstore, bateria se consuma foarte repede, deja este la 6% in condițiile in care La aceeași utilizare acum era la 35%..
    Sper sa scoată update rapid ca e praf!

  17. Pentru cei care reclama descarcarea rapida a bateriei: intrati in Setari si dezactivati de acolo Bluetooth si Wireless, deoarece ele sunt active tot timpul in Ios 11, chiar daca din Notification Centrt ele par dezactivate…

  18. Nu vati saturat sa aveti mereu mereu..dar mereu probleme cu isheturile astea..nu inteleg cum sa fii disperat sa dai bani pe cel mai prost telefon din lume…un j3 se pisa pe ix.un a5 numai zic…sa te gandesti ca e la nivel cu s8 sau note tre sa fii prea mandru de prostia care tio vinde apple…ix e de nivelu la j3 ce sa mai.e rapid si atat..in rest are 10 mii de lipsuri si niciun plus…

  19. Io tin tot pe telefon activ si am baterie 15 ore la pass s7 edge…tu la iphone tre sa dezactivezi tot si sa te dai si mod avion poate te tine bateria 5 ore….

  20. Ce s7 edge ai avt ?si nu tinea bateri?copie daia chineza??io am 15 ore de baterie la pass si tin tot activat ca asa mam invatat sa am tot la indemana…ce mincinosi

  21. Ok, si daca nu folosesti Bluetooth, de ce sa stea activat? Mai sus era descris un mod nou de a folosi noul sistem de operare. E misto asa sa exagerezi, bv…

  22. Ha-ha, asta stiam, e veche. Era vorba doar de 3D Touch pt a obtine Multitasking, ca sa nu folosesti Home button, pentru cei ce au, de la 6S in sus. Dar se poate rezolva foarte usor prin activarea AssistiveTouch din General – Accesibilitate, de unde se activeaza un buton virtual care se poate personaliza cu foarte multe functii, inclusiv lui ii poti personaliza 2 functii – una prin apasarea simpla si una prin 3D.

  23. Nu exagerez..dar…la iphone tre tii cam tot inchis sa ai ceva baterie..ce e asta??stau toata ziua sa inchid si sa deschid nfc bluetooth wifi date mobile etc
    …le tin active si cand ma lovesc de ele le fol direct..

  24. Nu mi mai merge telefonul! Tocuh-ul s-a dus, vreau sa-i dau resetare prin iTunes si-mi apar erori! Sunt foarte dezamagita de Iphone! Este prima data cand spun asta!

  25. Buna
    Am instalat si eu ios 11 si mi se pare fooarte enervant ca nu mai merge modul silencios la volum apel. In rest ok, mie imi place sa il tin pe vibra si acum nu mai merge de cand am instalat ios 11, doar asa la minim dar nu pe vibra ,inainte nu am avut nici o problema. A mai patit cineva??