iPhone X are Productia Amanata din Nou de Apple

iPhone X are productia amanata din nou de catre compania Apple, cu doua luni fata de deea ce isi dorea, lansarea din noiembrie fiind pusa in discutie.

iPhone X are productia amanata din nou de Apple, compania americana suferind de pe urma incapacitatii partenerilor sai de a-i indeplini toate cerintele de fabricare. iPhone X era zvonit a fi intrat in productie in luna august, apoi s-a spus ca intra in productie luna aceasta, insa se pare ca el va intra in productie abia luna viitoare din cauza numeroaselor probleme pe care partenerii companiei Apple le tot intampina in procesul de fabricare.

iPhone X are acum productia intarziata cu 2 luni, conform analistului, iar asta inseamna ca stocurile initiale pentru acest produs vor fi atat de mici incat e greu de spus daca Apple va mai respecta calendarul lansarii. Apple a promis ca va lansa iPhone X in cateva zeci de tari de pe glob, inclusiv Romania, incepand cu data de 3 noiembrie, insa avand in vedere ca productia este amanata cu inca o luna, lucrurile sunt extrem de complicate.

iPhone X a avut luna aceasta zvonit faptul ca doar 10.000 de unitati sunt produse zilnic de catre cei de la Foxconn, iar cifra pare as fie reala pentru ca productia in masa nu a inceput. Fabricand doar 10.000 de unitati zilnic, cei de la Apple nu vor avea nici pe departe suficient de multe unitati ale iPhone X pentru a acoperi cererea initiala pentru lansare, asa ca nu este exclus ca unele tari sa fie scoase din valul initial.

iPhone X are productia amanata din nou de Apple

iPhone X ar fi afectat precomenzile pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus, conform analistilor, desi ieri am aflat ca 4 milioane s-ar fi inregistrat doar in China pentru telefoane. In ciuda pretului de vanzare foarte mare, iPhone X este dorit de catre foarte multi clienti, acestea fiind dispusi inclusiv sa renunte la a cumpara iPhone 8 doar pentru a putea avea cel mai asteptat iPhone din intreaga istorie a Apple.

iPhone X este si telefonul care are parte de cele mai mari probleme de productie pentru ca pana acum niciun model nu a avut productia initiata atat de tarziu. Incepand sa produca iPhone X in octombrie, compania Apple se asigura practic de faptul ca vanzarile ii vor fi cu mult reduse fata de ceea ce ar fi inregistrat in perioada sarbatorilor de iarna, dar asta se intampla cand un telefon ca iPhone X este atat de complex.

“While our checks are ongoing, initial feedback from our meetings suggests that final production of iPhone X has not yet begun, with production expected to commence in mid-October. That production start is about a month later when compared to expectations a month ago, and about 2 months later than expectations at the end of June.”

iPhone X va fi disponibil pentru precomanda incepand din data de 27 octombrie in foarte multe tari, inclusiv in Romania, cu lansare programata pe 3 noiembrie. In baza a ceea ce vedem acum, s-ar putea sa nu mai vedem iPhone X in Romania incepand cu data de 3 noiembrie, asa ca ar trebui sa fiti pregatiti pentru asta din moment ce zvonurile de pana acum s-au dovedit a fi 100% reale.

iPhone X productia amanata Apple