iPhone X si iPhone 8 sunt Tintele unui nou Proces

iPhone X si iPhone 8 sunt tintele unui nou proces in care compania Apple este acuzata ca a copiat tehnologiile brevetate de catre o alta companie.

iPhone X si iPhone 8 sunt tintele unui nou proces intentat de catre compania Qualcomm impotriva celor de la Apple, dupa ce aseara Apple i-a acuzat ca incalca 8 brevete de inventie cu chip-urile Snapdragon. Cei de la Qualcomm au reactionat cu un proces propriu, asa ca vorbim despre o batalie fara sfarsit intre cele doua companii, una din care utilizatorii obisnuiti nu au ce sa castige, pentru ca asa se intampla in general.

iPhone X si iPhone 8 incalca nu mai putin de 5 brevete de inventie cu procesoarele pe care compania Apple le-a integrat in ele, conform companiei Qualcomm, inclusiv pentru procesarea imaginilor. Stim ca iPhone X si iPhone 8 au un nou procesor de imagine folosit de catre compania Apple si se pare ca el nu ar fi chiar creatia originala a celor din Cupertino, dar asta doar daca le dam crezare celor de la Qualcomm.

iPhone X si iPhone 8 sunt tintele unui nou proces

iPhone X si iPhone 8 nu sunt totusi singurele telefoane cu probleme, deoarece inclusiv in iPhone 7 ar exista unele tehnologii care nu ar apartine companiei Apple, iar Qualcomm vrea… bani. De la procesarea imaginilor si pana la eficienta energetica, chip-urile din iPhone X si iPhone 8 si alte modele ar incalca brevetele celor de la Qualcomm, compania Apple facand afirmatii similare in procesul deschis ieri.

iPhone X si iPhone 8 sunt practic folosite acum de catre Qualcomm pentru a arata ca nu doar ea poate fi acuzata pentru copierea unor tehnologii protejate cu brevete de inventie, ci si compania Apple. Desigur ca vorbim despre o batalie fara sfarsit intre cele doua companii, ele avand foarte multe procese deschise deja in numeroase tari, iar toata aceasta disputa nu se va termina prea curand, desi nu este benefica petnru consumatori.

Proces Apple – Qualcomm – iPhone X si iPhone 8