Samsung Galaxy S9: Secretul Noilor Baterii

Samsung Galaxy S9 va avea noi baterii folosite de catre compania coreeana, iar acestea ascund un secret foarte important pentru clientii care cumpara telefoanele.

samsung galaxy s9 secret baterii

Samsung Galaxy S9 a avut zilele trecute dezvaluita capacitatea bateriei care va fi folosita de catre compania coreeana si spre uimirea multora, aceasta nu va fi mai mare decat cea/cele folosita/e in vechile modele de telefoane. Samsung Galaxy S9 va avea in continuare o baterie de 3000 mAh, in timp ce modelul Plus va avea o baterie de 3500 mAh, ambele pastrand capacitatea care este oferita inca de acum doi ani de zile pentru telefoane.

Samsung Galaxy S9 nu va veni cu baterie de capacitate mai mare decat cea folosita in vechile modele de telefoane, dar asta nu inseamna ca autonomia va fi la fel, ba din contra, ea urmeaza sa fie imbunatatita de catre coreeni. Samsung Galaxy S9 va avea o autonomie mai buna pentru baterie multumita noilor procesoare pe care coreenii le vor include in modelele care vor fi lansate anul acesta, ele avand o multitudine de imbunatatiri.

Samsung Galaxy S9 are totusi un foarte mare avantaj in fata iPhone X, sau chiar iPhone 8, in ceea ce priveste tehnologia folosita de catre companie pentru bateriile care sunt incluse in telefoanele sale. Mai exact, Samsung promite ca bateriile folosite in Samsung Galaxy S9 si alte modele vor retine pana la 95% din capacitatea initiala chiar si dupa 2 ani de folosire zilnica, deci voribm despre ceva ce Apple nu ofera in telefoanele sale.

Samsung Galaxy S9 – marele secret al noilor baterii

Samsung Galaxy S9 va oferi practic aproape aceeasi autonomie pentru baterie chiar si dupa 2 ani de la cumparare, lucru care nu poate fi spus si despre telefoanele iPhone pe care le vinde compania Apple acum. Cei din Cupertino limiteaza performantele iPhone la 1 an dupa achizitie deoarece bateriile se degradeaza prea mult, insa in cazul Samsung Galaxy S9 nu vor exista asemenea probleme pentru clientii coreenilor.

Samsung Galaxy S9 beneficiaza de o tehnologie de ultima generatie pentru baterie si Apple ar trebui sa invete ceva de aici, in loc sa decida sa limiteze in mod arbitrar performantele telefoanelor sale la 1 an dupa achizitie. Desigur ca Apple nu dezvolta propriile baterii pentru iPhone, asa cum face Samsung pentru Samsung Galaxy S9 si alte modele ale telefoanelor sale, deci vom mai avea de asteptat dupa asemenea inovatii de la Apple.

Samsung Galaxy S9 a fost confirmat oficial de catre coreeni ca avand prezentarea programata pentru Mobile World Congress 2018, 26 februarie fiind data la care mai toata lumea crede ca telefonul isi va face aparitia. Lansarea Samsung Galaxy S9 pare sa fie programata pentru data de 16 martie, precomenzile pentru noul telefon urmand a incepe probabil pe 1 martie.