iPhone X: Nou Model Lansat pentru a Creste Vanzarile

iPhone X va fi lansat de catre compania Apple intr-o noua versiune in aceasta primavara pentru a creste vanzarile seriei, aflate intr-o scadere constanta in 2018.

iPhone X Nou Model Lansat Creste Vanzarile

iPhone X urmeaza sa fie lansat de catre Apple intr-o noua versiune pentru a impulsiona vanzarile in urmatoarele luni, cei din Cupertino fiind constienti de faptul ca au nevoie de ceva nou dupa ce Samsung Galaxy S9 a fost lansat. V-am spus zilele trecute ca Apple ar intentiona sa lanseze un nou model al iPhone de culoare rosie, cel mai probabil in categoria de produse RED, insa in cazul iPhone X e cel mai probabil sa vorbim despre culoarea aurie.

iPhone X de culoare aurie a fost zvonit pentru lansare in cursul anului trecut de catre compania Apple, aceasta fiind similara celei a cuprului, o diferenta notabila in comparatie cu ceea ce a oferit pana acum Apple. Desi sursa informatiilor de astazi nu ofera informatii despre culoarea noua pe care iPhone X urmeaza sa o aiba, insa e greu de spus daca telefonul va fi vandut in culoare rosie, sau in aceasta culoare aurie similara celei a cuprului.

iPhone X – nou model lansat pentru a creste vanzarile

iPhone X auriu ar fi o surpriza interesanta din partea companiei Apple si vor fi cu siguranta extrem de multe persoane interesate sa cumpere un asemenea model de telefon de la cei din Cupertino. Culoarea pe care Apple ar alege-o nu este una dintre cele populare, precum rose gold, sau auriul normal, insa iPhone X va iesi cu siguranta in evidenta in fata altor telefoane de pe piata, Apple cautand exact acest lucru acum.

“For the purpose of restoring sales of iPhone X, Apple plans to release a new color to be a camphor agent.”

iPhone X este anuntat de catre diversi analisti ca avand vanzari mult mai mici decat se astepta inclusiv compania Apple, iar acest nou model are menirea de a le creste pana cand vor fi lansate noi versiuni. E greu de spus cand anume va lansa compania Apple acest nou model al iPhone X, insa e foarte posibil ca saptamana viitoare el sa apara in magazinul online al celor din Cupertino, impreuna cu o noua versiune a tabletei iPad.