Bill Gates: Apple este o Companie Uimitoare

Bill Gates a afirmat intr-un recent interviu ca Apple este o companie uimitoare, co-fondatorul companiei Microsoft uimind intreaga lume cu afirmatia sa.

Bill Gates Apple Companie Uimitoare

Bill Gates, celebrul co-fondator al companiei Microsoft, a vorbit intr-un recent interviu despre compania Apple, cea pe care la un moment dat a salvat-o de la faliment. Bill Gates sustine ca Apple este o companie uimitoare, o companie care este foarte cautata de catre investitori, care nu genereaza profit colosal pentru ei, dar care are un viitor stralucit in fata.

Gates spune deasemenea ca Apple are si cea mai buna profitabilitate dintre toate companiile americane care genereaza incasari si profit mare in fiecare an fiscal. Desigur ca acest lucru a fost evidentia de fiecare data si de catre cei de la Apple, insa ceea ce spune co-fondatorul companiei Microsoft arata cat de respectati sunt cei din Cuperitno pentru ceea ce fac.

Bill Gates a incercat ani de-a randul sa aduca pe piata produse mai bune decat cele ale Apple, iar ajutorul oferit lui Steve Jobs pentru a salva compania a fost foarte surprinzator. Acum Apple este mult mai valoroasa decat Microsoft, are incasari si profit mult mai mari, iar o buna parte din ceea ce are acum Apple i se datoreaza lui Bill Gats, omul care a raspuns pozitiv cererii de ajutor venita de la Jobs.

“It’s an amazing company. The multiple’s not gigantic, it’s not like a tech-speculative company that’s still losing money or anything. The top tech companies do have a very strong profit position right now. But Apple has the strongest position of all.”

Rar ne este data sa vedem afirmatii de acest gen facute de catre co-fondatorul unei companii despre o companie competitoare, iar asta arata cat respect are Gates pentru Apple.