iOS 11.4: Data de LANSARE a fost Anuntata

iOS 11.4 are data de lansare anuntata astazi de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, americanii confirmand si schimbarile pe care le ofera.

iOS 11.4 LANSARE

iOS 11.4 va fi lansat astazi de catre compania Apple, cei din Cupertino dezvaluind pentru presa intentia de a pune in distributie aceasta actualizare pentru lumea intreaga incepand de azi. Compania Apple va lansa impreuna cu iOS 11.4 si AirPlay 2, plus noi functii menite sa faca boxele HomePod mult mai atractive pentru persoanele care inca nu le-au cumparat.

iOS 11.4 va aduce pentru boxele HomePod posibilitatea de sincronizare pentru a reda aceleasi melodii in fiecare dintre camerele in care se afla. Practic, persoanele care au mai multe boxe HomePod vor avea posibilitatea de a le interconecta pentru a reda aceeasi muzica in oricare camera, iOS 11.4 urmand a facilita acest lucru si prin intermediul iPhone.

iOS 11.4: Data de LANSARE a fost Anuntata

iOS 11.4 va aduce pentru HomePod si functia stereo, una pe care compania Apple a promis-o de ceva vreme, insa pe care reuseste sa o ofere pentru utilizatori abia acum. iOS 11.4 vine cu mai multe schimbari majore pentru HomePod decat pentru iPhone si iPad, insa stiam acest lucru inca din perioada in care sistemul de operare a fost testat in versiune beta.

iOS 11.4 are totusi prin implementarea AirPlay 2 o schimbare foarte importanta care va permite redarea de sunete de pe iPhone pe multimple boxe inteligente, sau Apple TV-uri. Toate aceste noutati vor fi disponibile incepand cu aceasta seara, iOS 11.4 urmand a fi pus in distributie pentru iPhone si iPad undeva pe la ora 20:00, asa ca nu avem mult de asteptat.

Separat, HomePod va fi lansata deasemenea in Franta, Germania si Canada pe 18 iunie.