Samsung GALAXY NOTE 9: DATA de LANSARE Anuntata

Samsung GALAXY NOTE 9 are data de lansare dezvaluita in mod oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga, o surpriza interesanta venind de la Samsung.

Samsung GALAXY NOTE 9 DATA LANSARE Anuntata 350698

Samsung GALAXY NOTE 9 urmeaza sa fie prezentat pe data de 9 august de catre Samsung, insa acum aflam data la care va fi lansat de catre coreeni in magazine, noul model de telefon urmand a fi pus rapid in vanzare. Conform presei din Coreea de Sud, care are informatiile mai mult ca sigur de la Samsung, Samsung GALAXY NOTE 9 are data de lansare programata pentru ziua de 24 august, la putin peste 2 saptamani din momentul prezentarii.

Samsung GALAXY NOTE 9 are parte de o lansare mult mai grabita decat in mod normal iar asta pentru ca in mod obisnuit trec in jur de trei saptamani din momentul in care Samsung prezinta un telefon si pana cand il lanseaza. In aceasta idee, va fi nevoie de doar 15 zile in care noul telefon va fi disponibil pentru precomanda, clientii urmand a avea o perioada scurta de timp in care sa se hotarasca daca vor cumpara noul model de smartphone, sau nu.

24 august este data de lansare a Samsung GALAXY NOTE 9

Samsung GALAXY NOTE 9 va fi lansat inainte de septembrie, si IFA Berlin 2018, unde vom vedea cel mai probabil alte modele de smartphone-uri prezentate de catre unii dintre competitorii coreenilor. Samsung GALAXY NOTE 9 va fi deasemenea pus in vanzare cu aproximativ o luna inainte ca Apple sa lanseze noile modele de telefoane pregatite pentru a fi puse in vanzare in toamna anului 2018, deci va avea o perioada lunga in care sa convinga clientii.

“Samsung Galaxy Note 9 will be released in Korea on August 24. It is a schedule more than 20 days earlier than the previous work. We will offset the sluggish performance of the Galaxy and focus on preempting the premium smartphone market ahead of the Apple iPhone, which is expected to launch in the fall.”

Samsung GALAXY NOTE 9 va fi deasemenea disponibil intr-o versiune dual-SIM pentru unele piete, astfel ca toti cei care sunt interesati sa intre in posesia acestui model il vor putea precomanda inaintea lansarii oficiale. Samsung GALAXY NOTE 9 nu are dezvaluit si pretul pe care compania Samsung urmeaza sa il perceapa dupa ce il va prezenta in mod oficial, asa ca ramane de vazut daca va fi depasita valoarea modelului anterior, sau nu.