Google PIXEL 3 XL: Camere mai BUNE decat ale iPhone 11

Google PIXEL 3 XL va avea camere mai bune decat cele ale iPhone 11, noul model de telefon al companiei americane avand dezvaluite astazi noutatile majore.

Google PIXEL 3 XL Camere BUNE iPhone 11

Google PIXEL 3 XL a fost dezvaluit cam in totalitate multumita unui ucrainian care a reusit sa intre in posesia unui prototip al companiei Google, pe care l-a si pus la vanzare pentru o suma destul de mare, dar probabil el va fi recuperat de companie. Totusi, multumita prezentarii sale, Google PIXEL 3 XL a fost dezvaluit in totalitate, iar conform informatiilor existente pana acum, se pare ca noi camere foarte bune vor fi integrate, cel mai probabil superioare celor din iPhone 11.

Google PIXEL 3 XL urmeaza sa aiba o camera frontala duala, cel mai probabil formata dintr-un senzor normal, si unul wide-angle, principalul lor scop fiind de a inregistra selfie-uri de calitate foarte buna. Google PIXEL 3 XL va aduce o functie portret pentru inregistrarea de selfie-uri, asa cum are si iPhone X, compania Google urmand a oferi si o functie numita Super Selfie, care va permite inregistrarea de selfie-uri mult mai bune cu aceste doua camere frontale.

Google PIXEL 3 XL: Camere mai BUNE decat ale iPhone 11

Google PIXEL 3 XL a fost zvonit ca avand aceste camere integrate si pentru un sistem avansat de recunoastere faciala, insa pana nu au aparut dovezi ale existentei acestuia, deci e discutabil daca el urmeaza sa fie oferit. Ambele camere frontale au rezolutie de 8 megapixeli, insa software-ul folosit pentru Google PIXEL 3 XL este cel care conteaza, el dovedindu-se a fi superior celui folosit de catre Apple, iar asta are putine sanse de a se schimba cu aceste modele.

Google PIXEL 3 XL va avea deasemenea o camera principala cu un singur senzor de imagine, de 12 megapixeli, acesta urmand a avea imbunatatita radical inregistrarea de poze in conditii de luminozitate scazuta. Parerea mea este ca noile camere din Google PIXEL 3 XL vor fi superioare celor din iPhone 11 doar prin prisma software-ului folosit de catre cei de la Google, acesta contand extrem de mult, in final, pentru a face poze si clipuri video reusite.