HUAWEI. AVERTIZARE pentru ROMANIA privind Produsele

Huawei. Romania primeste o avertizare foarte dura privind produsele vandute de catre compania chinezeasca, iata cat de grava este situatia in acest moment.

huawei romania

Huawei. O avertizarea foarte importanta este facuta Romaniei, si altor tari aliate ale SUA, in legatura cu utilizarea echipamentelor furnizate de catre compania chienzeasca pentru crearea de retele de telecomunicatii. Guvernul SUA a discutat deja cu reprezentanti ai guvernelor, cel mai probabill din tarile NATO, plus tarile in care are baze militare, deci si Romania, dar si ai operatorilor de telefonie mobila, pentru a ii avertiza in legatura cu riscurile pe care le au cand folosesc echipamentele companiei Huawei pentru a-si crea retelele de telefonie.

Huawei. Guvernul SUA incerca sa convinga toate tarile aliate sa renunte complet la echipamentele Huawei in crearea retelelor de telefonie mobila, iar oficialii care recomanda asta probabil au prezentat si dovezi care sa sustina afirmatiile privind riscurile. Guvernul SUA spune de cam vreun an ca echipamentele de telefonie mobila ale celor de la Huawei sunt folosite de catre guvernul pentru a spiona cetatenii tarilor in care sunt amplasate, iar problemele par sa fie foarte serioase.

HUAWEI. AVERTIZARE pentru ROMANIA privind Produsele

Huawei. Am spus in cate randuri ca americanii nu vorbesc fara rost, si daca fac avertizari de acest gen, atunci exista cu siguranta un risc serios pentru siguranta nationala a tarii din moment ce au blocat folosirea echipamentelor chinezilor. Din moment ce incearca sa-si convinga si aliatii sa renunte la echipamentele celor de la Huawei, e foarte clar faptul ca problemele de securitate sunt foarte mari, altfel n-ar fi riscat un scandal international de acest gen, doar pentru a proteja Apple, sau Google, asa cum eronat sugereaza unii.

The U.S. government is trying to persuade wireless and internet providers in allied countries to avoid telecommunications equipment from China’s Huawei Technologies. U.S. officials have reached out to their government counterparts and telecom executives in friendly countries where Huawei equipment is already in wide use about what they see as cybersecurity risks. One of the government’s concerns is based on the use of Chinese telecom equipment in countries that host U.S. military bases, such as Germany, Italy and Japan.

Huawei. Americanii au interzis inclusiv folosirea telefoanelor chinezilor in institutiile de stat, iar acelasi lucru este cel mai probabil recomandat inclusiv pentru tarile aliate, iar lucrurile vor merge mai departe de atat. Este cat se paote de clar faptul ca Huawei este compromisa ca furnizor de echipamente de telecomunicatii, si cred ca exista niste fapte grave in spate, iar americanii vor sa compromita total compania, inclusiv pentru telefoanele pe care le vinde.