Android 9. LANSAT azi pe Samsung GALAXY NOTE 9

Android 9. Astazi a fost LANSATA oficial actualizarea pe telefoanele Samsung GALAXY NOTE 9, compania Samsung grabind foarte mult distributia update-ului.

Android 9 Samsung GALAXY NOTE 9

Android 9. La doar o saptamana si jumatate dupa ce a fost lansat pentru Samsung GALAXY S9  si S9 Plus, iata ca astazi ajunge inclusiv pe Samsung GALAXY NOTE 9, cel putin pentru unii dintre clientii coreenilor. Android 9 a fost lansat pentru utilizatorii care au Samsung GALAXY NOTE 9 si folosesc telefoanele in unele regiuni de pe glob, in momentul de fata lansarea parand sa fie facuta pentru cei care locuiesc in principa in Germania.

Android 9. E posibil ca utilizatorii din Germania sa vada primii actualizarea pentru Samsung GALAXY NOTE 9 deoarece serverele coreenilor sunt tinute acolo, iar cei din tara au parte initial de update-ul oferit. Desigur ca Android 9 va ajunge si pe telefoanele Samsung GALAXY NOTE 9 din alte regiuni de pe glob, dar daca deocamdata nu este disponibil, atunci utilizatorii vor mai avea putin de asteptat pana cand noua versiune va fi disponibila oficial si pentru ei.

Android 9. LANSAT azi pe Samsung GALAXY NOTE 9

Android 9 Samsung GALAXY NOTE 9 lansat

Android 9. Desi lansarea actualei versiuni a sistemului de operare era programata luna aceasta pentru Samsung GALAXY NOTE 9, foarte multi asteptau update-ul undeva spre sfarsitul lunii, insa iata ca planurile au fost avansate. Asta inseamna ca Samsung GALAXY NOTE 9 are disponibila actualizarea in meniul de update-uri chiar in acest moment, cel putin in Germania, insa desigur ca inclusiv daca locuiti in Romania puteti face verificarea pentru a vedea daca puteti instala actualizarea.

Android 9. Cei de la Samsung au avansat lansarea actualizarii pentru Samsung GALAXY S9 in comparatie cu anuntul initial privind disponibilitatea, si se pare ca inclusiv in cazul Samsung GALAXY NOTE 9 se intampla exact acelasi lucru. Asta inseamna ca dupa ce Android 9 va filansat pentru Samsung GALAXY NOTE 9, vom vedea cel mai probabil actualizari disponibile si pentru alte modele de telefoane ale Samsung pentru care lansarea era programata in februarie, martie, sau aprilie, ele urmand a veni mai repede.