iPhone 11, iPhone XR. Ecrane MAI MARI, si o Decizie RADICALA a Apple

iPhone 11, iPhone XR, iPhone 11 Plus/Max vor fi lansate cu ecrane mai mari de catre compania Apple, insa si o decizie radicala a fost luata in premiera, iata ce vor face americanii.

iPhone 11 ecran camera tripla design

iPhone 11, iPhone XR, fac parte dintr-o decizie radicala si extrem de interesanta luata de catre compania Apple, complet diferita fata de ceea ce astepta foarte multa lume pentru aceste modele de telefoane. Mai exact, se pare ca in 2019 compania Apple nu va mai decide sa diferentieze seriile iPhone 11, iPhone XR prin camerele incluse, ci ar urma sa ofere o camera tripla pentru toate cele trei modele de telefoane, o adevarata premiera pentru americani.

iPhone 11 si iPhone 11 Max/Plus ar urma sa vina acesta cu o surpriza pe partea de ecrane, deoarece primul model nu va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, ci de 6.1 inch, putin mai mare decat cel al iPhone XR. Apple vrea sa ofere pentru iPhone 11 un ecran de 6.1 inch pentru a-l aduce la acelasi nivel cu Samsung GALAXY S10, in timp ce iPhone 11 Plus/Max va ramane cu ecranul de 6.5 inch, si asa suficient de mare, si apreciat de catre foarte multi dintre clienti.

iPhone 11 ar urma sa fie deasemenea cu 0.15mm mai subtire decat iPhone XS, desi va avea si un ecran mai mare, iar iPhone 11 Plus/Max cu 0.4mm mai subtire decat iPhone XS Max. Schimbarile in grosime pentru iPhone 11 si iPhone 11 Plus/Max vin in contextul in care s-a anuntat o crestere a capacitatii bateriilor pentru a sustine functia de incarcare bilaterala, insa si pentru ca o noua camera tripla va fi implementata pentru telefoanele de anul acesta.

iPhone 11, iPhone XR. Ecrane MAI MARI, si o Decizie RADICALA a Apple

Anul trecut Apple a lansat iPhone XS cu o camera duala, si iPhone XR cu o camera standard, insa pentru 2019 este de asteptat ca iPhone 11, iPhone XR sa fie lansate cu o camera tripla. Aceasta decizie le-ar oferi utilizatorilor care cumpara iPhone 11, iPhone XR exact aceeasi experienta pentru inregistrarea de poze si clipuri video, iar asta in conditiile in care lumea n-a fost prea multumita de decizia celor de la Apple de a folosi o camera standard in iPhone XR.

iPhone that will be launched in 2019, the next generation iPhone with 3-lens camera specification will be 2 types, 6.1 inch and 6.5 inch OLED models. This 6.1 inch OLED model will have a size between the iPhone XS and the iPhone XR, which is closer to the Galaxy S10. The 6.1 inch OLED model will have its main body approximately 0.15 mm thinner than the iPhone XS. The 6.5 inch OLED model also with the 3-lens camera specification will have its main body approximately 0.4 mm thinner than the iPhone XS Max. The possibility is high that the 3-lens camera will adopt a large lens unit, and will be bigger than the back camera of the iPhone XR for either model.

iPhone 11, iPhone 11 Plus/Max, iPhone XR ar urma sa aiba cea mai mare camera implementata de catre Apple in telefoane, iar aici ne referim la dimensiunea senzorilor, si la grosimea partii care iese in afara carcasei. Pentru telefoanele iPhone 11, iPhone 11 Plus/Max, iPhone XR compania Apple a decis sa subtieze carcasa pentru a compensa cresterea pentru grosimea camerei, astfel ca in mod teoretic, telefoanele n-ar trebui sa fie mai groase decat modelele actuale, per total.

iPhone 11, iPhone 11 Plus/Max, iPhone XR nu au deocamdata stabilita data de lansare, insa daca ne uitam la ceea ce a facut Apple in anii trecuti, le putem astepta in magazine undeva prin toamna acestui an. Nu se ste deocamdata ce preturi vor avea telefoanele iPhone 11, iPhone 11 Plus/Max, iPhone XR, insa daca aceste noutati sunt confirmate, atunci e posibil sa fie chiar mai scumpe decat modelele lansate in toamna anului 2018.