iPhone 11. FARA aceasta SCHIMBARE va fi DISTRUS de S10, P30 PRO

iPhone 11. Lansat fara aceasta schimbare importanta, noul model de smartphone va fi distrus de catre Samsung GALAXY S10, sau Huawei P30 PRO, iata de ce are nevoie.

iPhone 11 schimbare

iPhone 11. Pregatit pentru lansare in toamna acestui an de catre compania Apple, noul model de smartphone are nevoie si de cateva schimbari mari pentru a avea succes, altfel va fi cu siguranta nimic mai mult decat un esec. Mai exact, compania Apple are in mod obligatoriu nevoie de o camera mult mai buna pentru iPhone 11, altfel Huawei P30 PRO, Samsung GALAXY 10, Samsung GALAXY NOTE 10, sau Huawei MATE 30 PRO vor lasa in urma noile telefoane.

iPhone 11. Toate aceste modele de smartphone-uri au, sau vor avea, camere triple, sau quad, ceva ce in cazul Apple pare a fi o posibilitate destul de indepartata, desi s-a anuntat deja in repetate randuri ca o camera tripla va ajunge anul acesta. Din ce vad eu, Apple incepe sa “testeze terenul” in ceea ce priveste schimbarea uriasa pentru iPhone 11, pentru a vedea cam cat de mult apreciaza, sau urasc, clientii sai noul design, destul de controversat.

iPhone 11. FARA aceasta SCHIMBARE va fi DISTRUS de S10, P30 PRO

iPhone 11. Anul trecut am vazut ca Apple a reusit sa cam ajunga din urma telefoanele de la Huawei si Samsung in ceea ce priveste camerele, insa anul acesta are nevoie de mult mai mult pentru a putea face asta. iPhone 11 are nevoie de o camera tripla cu senzori de imagine grozavi, dar si un software care sa fie capabil sa ii foloseasca al capacitatea lor maxima pentru a oferi poze de cea mai buna calitate, lucru care nu este usor de obtinut.

iPhone 11. O camera tripla de la Apple ar urma sa aduca un nou senzor wide-angle de imagine pentru clienti, asa cum a fost implementat inclusiv in Samsung GALAXY S10, acesta permitand inregistrarea de imagini dintr-o perspectiva mai larga. Apple s-a abtinut sa ofere o asemenea schimbare pentru iPhone in ultimii ani, insa pentru iPhone 11 este obligata sa ofere tot ce poate mai bun pentru camera, astfel incat sa nu ramana in urma.

iPhone 11. Noua serie de telefoane este programata pentru lansare in toamna acestui an, dar pana atunci vom afla cu siguranta toat enoutatile pregatite de catre cei din Cupertino pentru noi.