Telekom. Pachetul Telekom COMPLET a fost LANSAT

Telekom. Astazi operatorul de telefonie mobila a anuntat in mod oficial lansarea Telekom Complet, un nou pachet de servicii care iti aduce foarte mari beneficii, inclusiv HBO si HBO GO GRATUITE.

Telekom complet

Telekom. Operatorul de telefonie mobila a anuntat astazi lansarea unui nou pachet de servicii numit Telekom Complet, el fiind disponibil pentru toti clientii din Romania incepand chiar din acest moment. Telekom a gandit pachetul Telekom Complet in ideea de a combina servicii fixe si mobile la pretul de doar 15 euro pe luna, iar in el sunt oferite atat HBO, cat si HBO GO pana la finalul acestui an, deci veti putea vedea ultimul sezon al Game of Thrones fara probleme.

Telekom. Conform ofertei facute de catre operatorul de telefonie mobila, pachetul contine servicii de televiziune, internet fix si telefonie mobila la 15 euro pe luna, operatorul incercand sa cam copieze ceea ce face RCS & RDS. Pretul lunar al pachetului Telekom Complet anuntat de catre Telekom este cu 25% mai mic decat cel pe care clientii l-ar plati daca ar cumpara separat fiecare dintre aceste servicii, astfel ca vorbim despre un pret foarte bun pentru toate.

Telekom. Pachetul Telekom COMPLET a fost LANSAT

Telekom. Noul pachet Telekom Complet este gandit pentru Paste, iar clientii vor avea internet mobil 4G nelimitat, internet fix de mare viteza, probabil de 1 Gbps, plus un pachet de televiziune, HBO si HBO GO fiind oferite gratuit, asa cum v-am spus si mai sus. Cei care se aboneaza la serviciile Telekom intre 8 aprilie si 12 iunie beneficiaza de bonus pentru internetul mobil nelimitat, plus telefoane in rate fixe, fara dobanda, dar acestea din urma nu sunt premium.

Continuăm demersurile de simplificare a ofertei și, totodată, promisiunea de a le oferi clienților servicii de calitate, la prețuri competitive. Astfel, pentru doar 15 euro pe lună pentru Pachetul Telekom Complet – mobil, internet fix și televiziune, clienții noștri se pot bucura de o reducere de 25% față de situația în care serviciile menționate ar fi achiziționate separat. Astfel, reușim să răspundem nevoilor actuale ale clienților și, în acelasi timp, să le oferim o ofertă convergentă cu beneficii mobile nelimitate, internet prin fibră și televiziune, cu un conținut de calitate și relevant.

Telekom. Clientii de cartele preplatite au parte deasemenea de beneficii, astfel ca ei vor avea bonus internet mobil 4G nelimitat la optiunile de 5 euro, plus o tombola pentru telefoane mobile. Clientii trebuie sa cumpere, sa activeze, sau sa reincarce o cartela preplatita de la Telekom in perioada 8 aprilie – 12 iunie pentru a intra in aceasta tombola, zilnic fiind oferite telefoane Huawei P30 pentru clientii norocosi, deci premiile in sine sunt interesante.

Telekom. Acestea fiind spuse, Telekom Complet este un pachet de servicii extrem de interesant, si arata ca operatorul vrea sa concureze mult mai serios cu cei de la Digi, semne pe care a cam inceput sa le dea inca de anul trecut.