Samsung GALAXY S11: Imagine EXCLUSIVA cu Noul Ecran ULUITOR

Samsung GALAXY S11 are astazi parte de o prima imagine exclusiva cu noul ecran uluitor pe care coreenii l-au implementat, iata de ce se pot bucura utilizatorii.

Samsung GALAXY S11 Imagine EXCLUSIVA Ecran

Samsung GALAXY S11 va fi lansat in 2020 de catre compania Samsung cu o foarte mare surpriza pentru ecran, noul model de telefon urmand a ajunge la clientii din intreaga lume cu un ecran cum nu au mai vazut vreodata de la coreeni. Vorbim despre un nou tip de ecran care pe langa faptul ca va oferi cea mai buna experienta posibila de a vizualiza imagini, va avea si o rata de refresh de 120 Hz, ceva ce foarte putini ofera in telefoane.

Samsung GALAXY S11 are parte de o prima dezvaluire pentru acest ecran, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum va arata componenta principala prin care vor putea fi vizualizate toate imaginile care vor fi redate de catre utilizatori. Samsung GALAXY S11, spre deosebire de modelele anterioare, urmeaza sa aiba o perforatie mult mai mica in partea superioara centrala a panoului frontal, si e posibil ca versiunea Plusa a nu aiba camera duala.

Samsung GALAXY S11: Imagine EXCLUSIVA cu Noul Ecran ULUITOR

Samsung GALAXY S11 exclusiv ecran

Samsung GALAXY S11 va beneficia de un foarte mare upgrade pentru ecran multumita implementarii atat a ratei de refresh de 120 Hz, cat si a unui decupaj care are dimensiune mult mai mica decat cea oferita in modelul lansat in 2019. Aici se va face o schimbare foarte buna si dorita de catre foarte multa lume, iar asta pentru ca multi clienti s-au plans de decupajul actual, deci era nevoie de o schimbare in bine pentru Samsung GALAXY S11, iar ea va veni.

Samsung GALAXY S11 va avea imbunatatiri majore si pentru felul in care afiseaza pozele, filmele, si tot ceea ce vor mai dori utilizatorii sa redea pe telefoanele lor, iar asta e o schimbare extrem de buna de care oricine trebuie sa se bucure. Mai mult decat atat, acea rata de refresh de 120 Hz va lasa cu mult in urma iPhone 11, si va fi ceva care poate nu se va regasi nici in Huawei P40 Pro, care ar putea avea limita la doar 90 Hz.

Samsung GALAXY S11 este prezentat in momentul de fata ca un telefon extraordinar, mai mult ca sigur best buy-ul primaverii pentru cei care sunt in cautare de telefoane cu sitem de operare Android, insa totul depinde foarte mult si de ceea ce va fi efectiv adus pe piata.