Vodafone: Anunt IMPORTANT cu o Noua Decizie IMPRESIONANTA

Vodafone a anuntat una nunt foarte important cu o decizie impresionanta pe care a luat-o, iata ce vrea sa faca operatorul de telecomunicatii acum.

Vodafone carbon

Vodafone a anuntat o decizie impresionanta pe care a luat-o pentru Romania, o decizie care ii vizeaza pe toti clientii sai din tara, si care ar putea conta extrem de mult pentru viitorul sau. Mai exact, cei de Vodafone au luat decizia ca pana in iulie 2021 sa foloseasca doar energie din surse regenerabile in Europa, un obiectiv extrem de indraznet al operatorului de telecomunicatii, care desigur ca poate si fi atins de catre ei, cu un efort mare.

Vodafone a anuntat acum cateva luni o prima initiativa privind reducerea poluarii planetei, aceea avand legatura cu cartelele SIM pe care le ofera pentru clientii sai din toata Europa. Acum cei de la Vodafone merg si mai departe cu initiativele lor, astfel ca decid sa renunte la sursele de energie care nu este produsa folosind doar resurse regenerabile, initaitiva fiind una foarte buna, insa desigur doar daca va fi pusa efectiv in practic de catre companie.

Vodafone: Anunt IMPORTANT cu o Noua Decizie IMPRESIONANTA

Vodafone vrea ca pana in 2025 sa reduca propria amprenta de carbon cu pana la 50%, si sa reutilizeze, sa revanda, sau sa recicleze in intregime deseurile produse de catre reteaua sa. Pana in 2030 Vodafone vrea sa isi ajute clientii persoane juridice sa isi reduca amprenta de carbon la nivel global, totul in speranta de a salva in total 350 de milioane de CO2 in decursul urmatorilor 10 ani, proiectul operatorului fiind extrem de indraznet.

♻️ Responsabilitate pentru Planetă! Până în iulie 2021, rețeaua Vodafone din Europa va utiliza 100% energie din surse…

Publicată de Vodafone Romania pe Luni, 27 iulie 2020

Vodafone isi propune sa contribuie serios la salvarea planetei, si vrea sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a ajuta oamenii sa fie mult mai responsabili in ceea ce priveste pericolul care afecteaza Pamantul. Vodafone nu este singura companie care are initiative de acest gen in momentul de fata, insa este una dintre cele care investeste foarte mult pentru a se asigura ca oamenii se uita mult mai atent la ceea ce fac cu planeta.

Vodafone are obiective foarte indraznete, si cel mai probabil va reusi sa si le duca la bun sfarsit, deci ramane de vazut cam cat va dura pana cand se va intampla acest lucru.