DACIA Sport: VIDEO cu Modelul SPECIAL despre care NU Stiai

DACIA Sport are astazi parte d eo prezentare video interesanta, si puteti vedea un model special de masina despre care probabil nu ati stiut nimic.

DACIA Sport este unul dintre modelele speciale de masini fabricate de catre producatorul roman de la Mioveni, iar in clipul video de mai sus puteti vedea cum a fost readus la viata unul dintre automobilele care au pleca de acolo cu mult timp in urma. DACIA Sport este o versiune coupe a vechilor modele ale masinilor DACIA, adica o masina in doua usi care nu au prea mult spatiu pentru pasageri, dar care arata mult mai interesant decat restul celor din serie.

DACIA Sport este o masina inedita, care in momentul lansarii, si chiar de-a lungul timpului, a fost disponibila in cantitati limitate, dar e interesant de vazut cum a fost readus la viata acest model. Puteti vedea ca intregul interior al masinii a fost retapitat si nu arata chiar precum in cazul modelului original al DACIA Sport, insa chiar si asa, vorbim despre ceva inedit care este omologat sa circule pe strazile din Romania in momentul de fata.

DACIA Sport: VIDEO cu Modelul SPECIAL despre care NU Stiai

DACIA Sport nu mai este fabricata de ceva vreme de catre cei de la DACIA, iar asta desi e posibil sa existe interes pentru un asemenea model, desigur in versiunea Logan-ului, sau poate chiar a Sandero. Cei de la DACIA au avut masini in doua usi la vanzare, niciuna coupe, dar chiar si asa, ar fi putut lansa pentru clientii din Romania si o DACIA Sport, insa deocamdata au decis sa evite sa puna in vanzare in asemenea model.

DACIA Sport din clipul video de mai sus e o relicva readusa la viata, si ar fi buna de prezentat ca o piesa de muzeu pentru a vedea cum aratau, intr-o anumita masura, modelele vandute cu decenii in urma. Nu tot ceea ce exista in acest model al DACIA Sport este original, unele elemente fiind de la modele mai noi de masini, si asta e normal, pentru ca piesele vechi nu se mai prea gasesc pentru achizitie.

DACIA Sport ar putea fi o masina interesanta pentru muilti clienti din Romania, ar putea fi un model inedit pe care DACIA l-ar putea vinde, dar momentan producatorul are cu totul alte planuri pentru clienti.