AutoSHSH RC2 va salveaza SHSH-urile

Avand in vedere avertismentul dat ieri de Dev Team in legatura cu salvarea SHSH-urilor de catre toti cei care au nevoie de Spirit, iH8sn0w a updatat AutoSHSH, programul sau de salvat SHSH-uri care functioneaza chiar si pentru cei care nu au jailbreak insa au telefonul activat.

Nu stiu daca functioneaza pentru cei care au telefoanele in Emergency Mode insa teoretic ar trebui, asa ca daca aveti telefonul in Emergency Mode puteti incerca pasii de mai jos pentru a va salva SHSH-ul pentru firmware 3.1.3.

AutoSHSH salveaza SHSH-uri DOAR pentru firmware 3.1.3/3.2. Salvarea SHSH-urilor este necesara DOAR pentru iPad/iPhone 3GS/iPod Touch 2G/3G(bootrom nou) deoarece sunt singurele device-uri la care nu se poate face jailbreak pe firmware 3.1.3 sau restore fara SHSH. Pentru restul terminalelor nu aveti nevoie de asa ceva!

AutoSHSH RC2 salveaza SHSH-urile direct in Cydia asa ca va recomand sa folositi acest program cand sunteti conectat la internet!

Iata cum puteti salva SHSH-urile pentru firmware 3.1.3/3.2 :

  • Asigurati-va ca sunteti conectat la internet si aveti instalata Java pe PC(daca nu aveti sau nu sunteti sigur apasati NO cand primiti mesajul de atentionare de dupa deschiderea aplicatiei si veti fi directionati pentru a downloada Java);
  • Introduceti telefonul in Recovery Mode deoarece prin aceasta metoda vor fi salvate SHSH-urile(aveti un tutorial aici) si apasati butonul Grab my SHSH blobs.
  • Veti fi intrebat unde doriti sa fie salvate SHSH-urile pentru device-ul vostru, selectati locatia si apasati OK, dupa care lasati programul sa isi faca treaba. Cand va termina veti fi anuntati printr-un mesaj de avertizare.
  • Dupa ce ati salvat fisierul SHSH puteti sta linistit deoarece il veti putea folosi pentru a face restore la versiunea de firmware curenta chiar daca nu le aveti salvate si in Cydia.

AutoSHSH RC2 poate fi downloadata de aici : [download id=”42″]