sn0wbreeze 2.9.5 rezolva problemele GPS-ului baseband-ului de iPad al iPhone 3GS, este compatibil cu iOS 5.1.1 build 9B208

Sambata dimineaza Apple a lansat iOS 5.1.1 build 9B208 pentru iPhone 4 GSM iar Absinthe 2.0 si sn0wbreeze 2.9.4 nu il puteau exploata pentru ca nu aveau payload-urile necesare. Ei bine astazi Absinthe 2.0.2 a fost lansat oficial, el exploateaza noul build al iOS 5.1.1 pentru iPhone 4 si multumita modificarilor facute de Chronic Dev Team sn0wbreeze este deasemenea compatibil. iH8sn0w a avut grija sa isi actualizeze programul iar acum il puteti folosi cu acest tutorial pentru a exploata orice versiune a iOS pentru iPhone 4.

A doua parte a changelog-ului pentru sn0wbreeze 2.9.5 mentioneaza rezolvarea problemelor cu GPS-ul pentru posesorii de terminale iPhone 3GS care au baseband de iPad instalat. Vorbesc despre baseband-ul 06.15.00 al iPad 1 care a fost folosit pentru a decoda terminalele iPhone 3G/3GS, insa care distrugea functia GPS. iH8sn0w pare sa fi gasit o metoda de a rezolva problema, nu va pot confirma ca ea functioneaza sigur, insa puteti incerca noua versiune a sn0wbreeze pentru a rezolva problema.

sn0wbreeze 2.9.5 poate fi descarcat de aici, iar tutorial de jailbreak gasiti aici.

UPDATE: Desi in iOS functia GPS se activeaza din meniul Location Services, se pare ca iH8sn0w nu se refera la ea in changelog-ul pentru aceasta versiune a sn0wbreeze, deci nu veti rezolva peoblema GPS-ului terminalelor iPhone 3GS cu baseband de iPad.

29 COMENTARII

  1. Cu versiunea asta as putea face jailbreak pe 4.2.1 pe un 3GS? Nu imi place cum merge 3gsul pe 5.1.1 si as dori sa am 4.2.1 si sa am si GPSul functional

  2. @alincatalin.. Ce crezi ca e “location services”? Nu este doar check-in-ul de la facebook, include toate serviciile de localizare, care, surpriza, se bazeaza pe a-gps.

  3. iH8sn0w @iH8sn0w replied to you:

    iH8sn0w iH8sn0w
    @Yo5pjh no
    May 27, 1:24 PM via web
    In reply to…

    Yo5pjh Iuliu
    @iH8sn0w by location services you mean the gps that was lost by upgrading to 6.15 baseband?
    May 27, 1:23 PM via Twitter for iPhone

  4. Mie imi merg Location Services prin 3G sau WiFi. A incercat cineva sa vada daca chiar rezolva GPS-ul? Mai localizeaza ceva daca telefonul e pe mod avion?

  5. @alincatalin: In caz ca ai citit stramb, eu am spus ca nu pot confirma ca tot ceea ce spune pierdutul ala e adevarat.
    @iuliutz: Atunci nu inteleg de ce a vorbit tampenii, in iOS Location Services activeaza GPS-ul. E prost ca nu specifica foarte clar ca se refers doar la localizarea prin internet si nu la cea folosind chip-ul GPS.

  6. Eu nu pot sa imi dau seama la ce naiba se refera ala ca el vorbeste de un set de servicii acolo si alea implica atat chip-ul GPS cat si localizarea prin internet. El se exprima prost, da de inteles ceva, dar de fapt e altceva, eu va spun voua, vine unul precum alincatalin si ma acuza ca eu va mint, de parca as avea ceva de castigat din asta, iar in final eu ies prost ca ala nu stie sa scrie clar.

  7. Citeste twiter ih8sn0w @cewong2 Some issue where location services would freeze when in use for iPad baseband users on iOS 5. Its not the GPS issue.

  8. pe surse … asa suna toate zvonurile in RO
    atat nimic mai mult .
    ( si bine intales ca titlu a ramas acelasi ) poate ca mai intra vreun disperat cu 3gs si mai citeste …

  9. ZVON, zvonuri, s. n. 1. Știre, veste (care circulă din om în om); p. ext. informație neîntemeiată, care nu a fost verificată
    din DEX
    si gata numai comentez dar nu m-am putut abtine