iPhone 5 este cel mai prost iPhone facut de catre Apple

  Fac o continuare la articolul privind dezamagirea legata de iPhone 5 pentru ca acest dispozitiv este intr-adevar cel mai prost conceput si lansat vreodata de Apple. Vine zgariat din fabrica, are probleme cu ecranul, are probleme cu tastatura, are probleme cu retelele Wi-Fi, scapa lumina prin carcasa laterala, i se desface bateria de carcasa si Apple va da faliment in cateva saptamani de zile. Nu conteaza ca Apple a vandut 5 milioane de dispozitive in 3 zile si nu poate onora toate comenzile facute in magazinul sau online, Apple “e pe duca”, pana in iarna da faliment, inchide toate magazinele, isi vinde sediul si Tim Cook isi vede viata lui in alta companie.

  Realitatea este ca toate problemele listate mai sus afecteaza un numar infim de utilizatori(de obicei 0.x%), ele sunt amplificate de puterea internetului, dau impresia ca dispozitivul are foarte mari probleme, insa in realitate putini le intampina. Din tot ceea ce am listat mai sus, eu am reusit sa fac doar doua zgarieturi pe benzile laterale, majoritatea nu au nicio problema cu terminalele si nici nu vor avea vreodata pentru ca putine sunt “stricate”. In primul lot de terminale exista intotdeauna si “mere stricate”, iar daca ne uitam la alti producatori vedem ca in cazul lor situatiile au fost si mai dramatice, unii amanand lansari sau schimband sute de mii de componente.

  Majoritatea covarsitoare a celor care au cumparat un iPhone 5 nu au nicio problema cu el si daca vor avea, ghiciti ce, Apple le va schimba dispozitivul gratuit, pentru ca asa e gandit un sistem de garantie la un produs premium. iPhone 5 este deocamdata un terminal care a doborat un record de vanzari vechi de un an de zile, se vinde mai bine ca orice produs electronic de pe piata si toate problemele prezentate pe internet afecteaza un numar foarte mic de utilizatori, raportat la numarul de vanzari, insa internetul amplifica totul pana in punctul in care unii cred ca toate iPhone-urile vandute de Apple sunt proaste.

  Stati linistiti, iPhone 5 se va vinde mai bine ca orice alt iPhone produs pana acum pentru ca este cel mai bun, insa problema este ca Apple nu poate produce indeajuns de multe, indeajuns de repede.