Video MMS patch pentru iPhone 2G/3G

Odata cu introducerea aplicatiilor oficiale ce adauga optiunea de a filma video pe iPhone 2G/3G posesorii acestor 2 terminale au cerut si introducearea posibilitatii de a trimite MMS-uri cu video-urile filmate. Desigur ca Apple nici macar nu vrea sa adauge optiunea de a trimite MMS-uri pe iPhone 2G asa ca trimiterea de filme de pe acest device iese din discutie.

Nu degeaba exista o comunitate atat de mare pentur iPhone, niste baieti de la ModYouri au facut un patch care adauga optiunea MMS pe iPhone 2G/3G si totodata adauga posibilitatea de a trimite video-urile filmate cu aplicatii ca iVideoCamera sau Qik direct prin MMS/Youtube/Mail.

Iata ce poate face acest mic patch :

  • Take a video with a video application from the Apple Store.
  • Not compatible with Cycorder yet.
  • The record in Camera Roll
  • Go to your Pictures
  • Since the firmware 3.1, you can edit a video and shorten if necessary.
  • Then send them by MMS, Youtube or by mail.
  • Size limited to 590kb.

Desi MMS-ul este limitat default la 590KB puteti modifica aceasta limita din : Settings> General> Network> Cellular Data Network> „MMS Max Message Size” si inlocuiti cu  3,040,870.

Patch-ul poate fi downloadat din repo-ul ModYouri, daca nu il aveti adugat in telefon atunci adaugati acest url : http://repo.modyouri.com/ selectati patch-ul pentru modelul vostru de telefon : 2G Video MMS Enabler pentru 2G si 3G Video MMS Enabler pentru 3G. Mai jos aveti un video tutorial care va invata sa folositi patch-ul :

Articolul precedentAppBackup 1.0.9.1-1 update
Articolul următorG.T.A. Chinatown Wars pentru iPhone/iPod Touch lansat astazi! – full review
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.