EA Games invitata la Apple keynote in 27 ianuarie

Surprise surprise, gigantul jocurilor pentru cam orice platforma care poate suporta asa ceva, EA Games, este invitat impreuna cu alte companii producatoare de jocuri, la keynote-ul Apple din 27 ianuarie. Oare ce ne pregateste Apple? Sa fie oare o internet tablet noul gaming device al momentului? La o prima vedere am punea sa tragem concluzia ca Apple a chemat producatorii acestia pentru a prezenta  cateva surprize amatorilor de jocuri si in special pentru a evidentia perspectiva de gaming device a noii tablete.

Zvonurile spun ca Mirror’s Edge, jocul anuntat de EA Games in cursul anului trecut va fi lansat oficial pe noua tableta Apple, acesta fiind si motivul pentru care jocul nu a fost lansat pana acum. Va mai aduceti aminte de noul chip grafic PowerVR SGX45 de care vorbeam acum aproape 2 saptamani? Oare acesta a fost deja implementat in noua tableta si daca da atunci avem de-aface cu un produs foarte potent din punctul de vedere al gaming-ului?

Sau, poate, cine stie… poate vom vedea noul iPhone inca din ianuarie impreuna cu OS 4.0. Multe intrebari, toate fara un raspuns clar insa mai sunt 5 zile si vom afla ce ne-a pregatit Apple pentru acest inceput de an.