Prima Pagina aplicatii Robot Rampage – distruge planeta in stilul tau

Robot Rampage – distruge planeta in stilul tau

Robot Rampage este un joc pentru iPhone/iPod Touch ce urmeaza sa apara in AppStore, de indata ce Apple se hotaraste sa-l accepte, care va da controlul asupra unui robot, telul principal fiind distrugerea oraselor care va ies in cale.

Jocul este foarte distractiv, practic distrugeti cladiri, masini, tot ce puteti gasi in oras, robotelul e dotat cu un laser masiv montat pe cap, controlul sau se face prin folosirea gesturilor pe ecran si tot asa controlati si miscarile robotului prin oras, cat si celelalte actiuni ale acestuia. In partea dreapta sus a ecranului exista un contor care pe masura ce distrugeti orasul se va umple, iar cand aceasta se va intampla veti putea activa un atac special al robotului care distruge absolut tot ce se afla in jurul sau.

Desigur ca robotul nu umbla de unul singur prin orase pentru ca umanitatea incearca sa se salveze si voi trebuie sa distrugeti tot ceea ce trimit oamenii impotriva voastra, pe masura ce inaintati in joc unitatile vor veni in numar din ce in ce mai mare si vor fi tot mai puternice, totul rezumandu-se la un gameplay de calitate si foarte atractiv.

Se zvoneste ca jocul ar urma sa aiba pretul de 1.99$ in US AppStore deci aproximativ 1.59€ la noi si va fi lansat de indata ce Apple il va accepta.

Si se pare ca am avut dreptate, in dimineata aceasta joculetul a fost acceptat in AppStore, pretul pentru Romania este 1.59€ dupa cum am spus mai sus si poate fi downloadat de aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nK5-beYWUOA[/youtube]

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.