Atentionare de la Dev Team!

Astazi, echipa Dev Team a postat un avertisment pe site-ul oficial menit sa atentioneze posesorii de iPhone/iPod Touch cu privire la site-urile care le promit programe de jailbreak sau decodare pentru anumite device-uri, programe care in realitate nu exista pentru ca nimeni nu le-a facut si singurul scop al acestor site-uri este de a insela oamenii pentru a le lua banii.

Tot ce au scris ei acolo se poate rezuma cam asa : NU pot fi jailbreak-uite deocamdata pe firmware 3.1.3 iPhone/iPod Touch-urile cu bootrom nou! NU pot fi decodare iPhone-urile 3G/3GS care au baseband 05.12.01! NU exista nici o solutie nicaieri in lume pentru aceste 2 probleme deocamdata, cand va fi veti afla despre ea cu siguranta, voi posta orice program de jailbreak/unlock care va aparea! Aveti rabdare si NU credeti pe nimeni care va spune altceva, mai bine intrebati inainte de a va lasa inselati de altii!

Totodata Dev Team a mentionat si exploit-ul despre care v-am spus aseara, in post se specifica faptul ca exploit-ul este bun, functioneaza dar ca ei inca nu au o implementare a acestuia si nici nu stiu daca vor avea vreodata.

Ceea ce trebuie sa retineti este ca NU trebuie sa va lasati inselati si mai bine intrebati in legatura cu orice nelamurire aveti inainte de a face o prostie! Articolul intreg poate fi citit aici.