Prima Pagina Android Google Tablet anuntata neoficial

Google Tablet anuntata neoficial

Daca Apple a scos o internet tablet atunci Google nu poate fi mai prejos si presedintele acesteia Eric Schmidt a povestit unor prieteni la o petrecere privata din Los Angeles ca gigantul din Mountain View pregateste o tableta ce va rivaliza iPad-ul celor de la Apple.

Din pacate noua tableta a celor de la Google nu va rula Chrome OS asa cum multi s-au asteptat ci Android, tot un sistem de operate pentru smartphone, la fel ca iPad-ul. Desi Apple le-a luat-o inainte cu lansarea unei asemenea tablete, Google a demonstrat ca e capabila sa recupereze teren prin lansarea si continua imbunatatire a Android OS dar si a terminalului Nexus One.

Odata cu iPad-ul a devenit o moda pentru lansarea internet tablet-urilor, HP a anuntat Slate-ul saptamana trecuta, acum vine anuntul celor de la Google, dar privind istoria Android vs iPhone OS si Nexus One vs iPhone 3GS, oare tableta celor de la Google va fi mai buna sau doar putin mai slaba decat iPad-ul?

Voi ati cumpara o asemenea tableta daca “pe hartie” ar avea aceleasi functionalitati ca si iPad-ul?

  • FiatLux

    @zaone: eu unul nu as cumpara nici una din cele 2:) decat asa ceva mai bine un mini laptop de 11” sau chiar 13”. Cred ca, ca si mod de transport a celor 2 gadget-uri, ma refer tabletele astea de paracetamol:) si un mini laptop nu e diferenta mare, dar intre ce poti face cu cele 2 chestii e foarte mare diferenta.

  • Bogdann

    Sincer mai bine as merge pe mana celor de la google. Eu acuma ma gandesc sa-mi vand 3g-ul meu de 16 gb si sa-mi iau un nexus one. ca m-am lamurit cu apple. Si sincer ca si tableta daca va fi scoasa curand ma refer o luna maxim doua, cand apele celor de la apple nu sau limpezit cred ca o sa faca furori pt ca o sa ai ce vrei pe tableta respectiva. Si aici nu ma refer doar la jocuri.( cred ca sincer au vrut sa rivalizeze cu psp-ul facand ipad-ul ca pun accent doar pe jocuri). Tableta celor de la google va avea procesor de 1.6ghz mult peste ipad. Dar insa vei avea libertatea sa faci ce vrei cu tableta respectiva. Nu va fi restrictionata. In primul rand va avea Flash ceea ce e necesar pt asa ceva cu ecran asa mare mai ales ca va fi folosita mai mult pe net.

  • Emm

    Consider ca Apple este un brand destinat consumatorilor care sunt capabili sa aprecieze designul, calitatea materialelor, stabilitatea unui sistem si inovatia. Poate ca nu sunt prea originali, dar cu siguranta au niste idei grozave si capabilitatea de a dezvolta unele idei. Cu mici lipsuri, cateodata. Cu toate astea, raman in top. Nu, nu as cumpara o tableta Google, chiar daca ar fi mai ieftina decat IPad!!! Este o chestie de apreciere sau de fidelitate!