Situatia neclara a iPad 3G ar putea amana jailbreak-ul

Ieri Apple a anuntat ca disponibilitatea internationala a iPad-ului va fi amanata cu o luna, lucru care i-a dezamagit pe toti cei care asteptau cu nerabdare sfarsitul lunii pentru a pune mana pe cel mai dorit device al momentului, insa din pacate Apple nu a clarificat situatia privind iPad 3G si disponibilitatea acesteia in SUA.

In ideea acestei stari de incertitudine cativa oameni au trimis mailuri lui Steve Jobs cerand clarificari, 2 dintre ei au primit raspuns : primul intreba daca ambele modele vor fi disponibile international in luna mai, raspunsul lui Steve a fost afirmativ, iPad WiFi/3G vor fi disponibile international la sfarsitul lunii mai; cel de-al doilea a intrebat daca iPad 3G va fi disponibil in SUA la sfarsitul lunii aprilie sau mai iar raspunsul lui Steve a fost un sec “yes” care din pacate nu arunca nici un fel de lumina in privinda datei la care iPad 3G va fi disponibila in SUA.

will the iPad 3G models still ship on time as planned (end of April) in the US, if I order one today? Or will the 3G US orders be postponed as well?
The response:
Yes.

Sent from my iPhone

Jailbreakerii asteapta cel mai probabil lansarea iPad 3G din SUA pentru a publica solutiile de jailbreak, iar daca aceasta ar putea fi amananta pana la sfarsitul lunii mai este foarte posibil ca solutiile de jailbreak sa fie pastrate pana la lansarea iPhone OS 4.0, lucru care ar fi in avantajul Apple si in marele dezavantaj al celor cu firmware 3.1.3. geohot a anuntat astazi ca va face o mica pauza din lucrul la jailbreak, despre Spirit nu se mai aude nimic, ramane de vazut daca in urmatoarele 2 saptamani se va hotara cineva sa publice solutia.

6 COMENTARII

  1. In avantajul Apple nu prea cred ca o sa mai fie,o sa le scada vanzarile drastic daca nu o sa se mai faca jb.Practic va fi cumparat numai de fitze-:))

  2. @zaone:
    Pentru ce folosesc eu nu mor dupa jb,doar de un soft de navigatie ma doare,chiar nu vreau sa dau pe el 100 de parai si sa nu-i pot face update-uri.

  3. @macelaru73: Update-urile sunt gratuite, platesti doar daca apare o versiune importanta, adica sa zicem ca ai versiunea 1.5 a unei aplicatii si apare 2.0 cu foarte multe imbuntatiri si nici atunci nu platesti pret intreg ci redus. Dar depinde de developer.